![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
Mai tine mult gerul asta?Masina mea parca si-a dublat greutatea,e zgomotoasa ,pana se incalzeste se comporta ca o baba!
Cand ii dau cheie are 1000 turatii,in loc de 800 cat are de obicei,pana se incalzeste un pic parca trag de volanul unui tractor (ma rog,imi imaginez cum e cu tractorul,ca nu am avut ocazia ![]() Mi-e si frica sa o spal,sa nu inghete diverse chestii. Ce mai,sa vina odata 0 grade macar! Masinile voastre ce comportament au? -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
QUOTE (kali) Pe mine m-a lasat bateria
![]() era bateria originala a masinii, si dupa 6 ani si-a dat obstescul sfirsit ... si cum singura optiune de prin zona unde a cazut era un chiosc care vindea Rombat: m-am combinat la una de-asta (60Ah - Calciu si mai-nu-stiu-ce) la 130RON cit costa, mi se pare cu tupeu sa dai garantie 2 ani la ea ... Felicitari ca te-a tinut 6 ani!A mea doar 4.Am schimbat-o cu o varta de 95,asa a vrut neaparat nenea acela din service.4,3 mil. ![]() -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th July 2025 - 06:13 AM |