![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 31-August 07 From: Bucuresti Member No.: 1,112 Car: E30 Engine: M20 2.0 93kW ![]() |
Salutare, detin un E30 si am fost lovit de catre o persoana care avea asigurare la generali, am facut intelegere amiabila, am fost la asigurari am deschis dosar de daune si am primit acceptul de reparatie pentru masina (nu a fost vina mea in accident). Mi s-a dat o lista cu service-uri care colaboreaza cu Generali dar as dori sa stiu si eu daca a colaborat cineva cu vreun service de care sa fie multumit, atat mecanic cat si tinichigerie. Am o capota stramba un pic, armatura barii sparte + faruri (doar suportii si bat in pom) + un pic din lonjeron cutat. As dori sa o repar intr-un service sa o scoata din nou la linie pentru ca doresc sa mai tin masina multa vreme si nu vreau sa o am cu sechele. Multumesc anticipat pentru sugestii. Cu respect Marius.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
acum cativa ani , cand lucram la generali, am facut tinichigeria impecabil la un service din iancului. nu a fost lovita masina, dar aveam zgarieturi urate pe ea, si am schimbat bara fata care era sparta. vopsitoria a fost - repet - impecabila.
service-ul nu e chiar la strada. imi pare rau ca nu mai stiu cum se numeste. alex cred ca iti poate explica mai bine. daca lucrurile merg la fel de bine la generali cum stiam eu, nu vei avea probleme indiferent de service. si cu platile se miscau foarte bine. bafta multa ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 04:50 PM |