![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 16 Joined: 19-November 09 From: Bucuresti/Braila Member No.: 3,071 Car: e34 Engine: M20 2.0 129CP ![]() |
Am un 520 din '89. De cand am cumparat masina, consumul instant nu functioneaza. Aveti ceva documentatie sau pareri la cum pot remedia problema?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
in afara de consumul instant, restul indicatoarelor de bord functioneaza?
daca totul merge in afara astuia, si vrei neaparat sa rezolvi broblem, ai urmatoarea optiune: Varianta 1: scoate volanul, scoate ceasurile de bord desfacand cu grija cele 2 mufe din spate, invarte de rotitele cu maner un sfert de tura si desfa ceasurile pe din doua. uita-te atent daca nu cumva ai contacte oxidate, stiu ca sunt anumite mufe acolo care se demufeaza cand desfaci ceasurile automat, au niste picioruse lungi. uita-te de fapt dupa tot ce e oxidat pe-acolo. remediaza cu putin smirghel pe partile oxidate (putin smirghel si MULTA GRIJA) si apoi urmeaza pasii in ordine inversa. testeaza. enjoy. say "thanks" daca a mers. Altfel, poate fi o problema mecanica la econometru si sa fie nevoie de schimbare. varianta 2: daca nu iti merge vitezometrul, baga-te usurel sub masina, si la diferentialul spate ai o mufa care intra in el. scoate mufa de-acolo, curata-o, curata si sonda de pe diferential unde intra mufa aia, si bag-o inapoi. se mai misca, intra mizerie si nu mai face contact => nu mai indica jucariile prin bord. Varianta 3: completezi frumos la profil de unde esti, si gasesti pe cineva care sa aiba o masina exact ca a ta (adica eu in Bucuresti/Pitesti) care sa iti dea in proba ceasurile de bord. daca cu alte ceasuri merge, solutia e sa le schimbi sau sa schimbi doar econometrul. succes, si ai grija cand desfaci ceasurile. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:21 AM |