IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> O masina la 1000 euro
Darren
post Jan 24 2006, 11:24 AM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 4
Car: E36 318i/1995
Engine: M43 1.8 115CP

Daca as detine 1000 de euro (40 milioane), ce masina mi-ati recomanda? Avand in vedere ca nu ma pasioneaza sa umblu prin service, pe internet sau pe forumuri. Sunt un simplu om care vrea sa mearga fara bataie de cap din punctul A in punctul B.

Problema asta mi-a fost pusa de altcineva si nu stiu ce sa-i raspund. Ma gandesc la o dacie, dar nu stiu la ce scoruri se invart astea. Exista alte alternative? Sau cati bani trebuie sa mai stranga ca sa aiba o optiune fiabila?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Robert
post Jan 24 2006, 12:05 PM
Post #2

82% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 25

Darren din 1993 pana in 2001 am fost "utilizator" de Dacie. O Dacia Break din 1988, care acum rugineste pe roti la tara.

Dacia clasica (vorbim de modelele cu carburator) este o masina foarte fiabila (prin simplitatea ei), cu conditia sa o intretii periodic.
In aproximativ 10 ani, o singura data am ramas cu Dacia in drum - si asta exclusiv din vina mea (o poveste cu o insailatura la un prezon de chiulasa). Si as puncta in special comportamentul excelent iarna si pe drumuri proaste.

Intretinerea corecta a unei Dacii inseamna, insa, o medie de 4-6 ore alocate saptamanal acestei activitati. De asemenea, presupune sa cunosti foarte bine masina, sa ai scule si sa sa efectuezi singur operatiile de intretinere. Sigur, vorbim de o medie - operatiile de intretinere variind major de la o saptamana la alta.
Intretinerea este foarte ieftina dpdv financiar, dar scumpa dpdv timp alocat. Pentru cineva care are pana in 26-27 de ani, este o masina excelenta. Dupa aceasta varsta, nu as mai recomanda-o.

Sincer, acum nu as mai merge zilnic cu o Dacie decat iarna. Am ajuns intr-o faza a vietii in care nu mai am timp de surubarit mereu la masina - si cred ca in aceeasi situatie esti si tu.

Pe scurt: la un buget de 1000 EUR Dacia clasica e o masina excelenta. Poate insa nu in etapa vietii in care esti tu.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th June 2025 - 03:49 PM