![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
pt cei care nu au urmarit topicul: astept o oferta pt toate piesele si poa vine careva sa-i umplu portbagajul,
in iasi din pacate 'ursii' si-au tot schimbat proprietarii (cu exceptia lui laur) fiind folositi doar pt impresii si niciodata reparati... This post has been edited by iulian325: Nov 19 2009, 10:46 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
pt cei care nu au urmarit topicul: astept o oferta pt toate piesele si poa vine careva sa-i umplu portbagajul, in iasi din pacate 'ursii' si-au tot schimbat proprietarii (cu exceptia lui laur) fiind folositi doar pt impresii si niciodata reparati... eu nu l-am dat... am inceput sa il fac. o sa dau un gratar dupa ce il termin. va iesi o nebunie. din start zic ca iar scot manerele spate, scot diuzele spalat parbrizu, sigle etc etc. alpinweiss2, ai sa vezi. vreau sa fie gata pana la 6-7 dec ca atunci e ziua mea si vreau sa mi-l fac iarasi cadou. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 08:17 PM |