![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
prefer sa nu ma uit la asemenea poze:((
si de unde dracu stii tu vladut ca eu am mers fara asigurare vreodata??masinile mele au avut intotdeauna.doar alea cu care nu am mers nu a avut asigurare.eu nu s pusti de ala retard incompetent care mi da mami sau tati bani daca lovesc alte masini.deci nu mi permit luxul si nesimtirea de a conduce fara asigurare.interceptorul nu merge din decembire sta pe loc.in mare cauza ca nu am vazut nici un rost a face asigurare pt 2 3 plimbari pe an.. deci uimeste te de altceva nu de faptul ca am asigurari mereu la oricare masina cu care merg.macar de ar fi dracu toti asa cum sunt eu cu asigurarea...stiu cel putin 5 prieteni care ar fi mers cu cs cu numerele de la alta masina.doar de dragul de a o plimba.. MA CONFUNDATI CU AIA CU I A ZIS BOOS:ppsau alti retarzi refractari care si bat joc de tara asta..fie si prin micul gest de a circula fara sigurare.acuma doarme in frig interceptor. This post has been edited by INTERCEPTOR: Oct 13 2009, 10:56 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:12 PM |