![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 30-July 07 Member No.: 1,048 Car: E36 Coupe \ Cabrio Engine: M43 1.6i 102CP ![]() |
Piesele se aduc in 3 saptamani de pe ebay.com , pelicanparts.com , si multe alte siteuri unde se permite comandarea on line a produselor. comisioane mici.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Asta e o chestie foarte buna, sunt enorm de multe piese buna in state, mult mai ieftine si de calitate. Am 3 intrebari:
1. Cum rezolvi cu vama? Se plateste de catre cumparator? 2. Cam ce inseamna comisioane mici? Poti sa dai un exemplu? 3. Cum rezolvi cu transportul? Ai niste mijloace anume sau folosesti ceea ce ofera vanzatorul? Aici stiu ca e destul de mare problema, fie platesti putin si vin piesele in 4-6 luni cu vaporul, fie platesti de te usuca la avion... -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:53 AM |