IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Masini import usa
soare
post Oct 7 2009, 10:18 AM
Post #1

9% BMW corupt
*

Group: Members
From: bucuresti
Member No.: 2,762
Car: e30
Engine: m42

Aduc la comanda orice masina import USA,la super preturi.m3 m5 m6 alpina,ml gl e diesel,335,328,135
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
soare
post Oct 8 2009, 11:13 PM
Post #2

9% BMW corupt
*

Group: Members
From: bucuresti
Member No.: 2,762
Car: e30
Engine: m42

40 de mii dolari fara taxe ,masinile din sua nu se exporta daca nu au min un an vechime de ex eu vreau sa cumpar un 335 nou ma duc in state ma duc la bavaria si le dau 40 de mii mai platesc taxele alea si apoi ma duc sa l duc la export .nu se poate pt dau in cap la piata din europa.Asa toata lumea da 2 mii de dolari pe bilete de avion pleaca in state si si cumpara masini mai ieftin cu 20 30 de mii euro mai ieftine ca la bavaria baneasa.Sunt 335 si mai ieftine dar nu negre eu m am uitat al cel mai ieftin negru cu ceva km mai putini.Tu cand cumperi o masina din sua pune si drumu ,asigurarea pe masina pt drum asigurarea ,numere,vama care se calculeaza in functie de factura si nu poti sa treci mai putin pe factura ca altfel ti se calculeaza la pret de catalog,drumu....sunt ceva cheltuieli oricum preturile se mai negociaza daca este cineva interesat.Si la da la clape alea ma refeream cand am zis short shipt eu sunt cam nepot in domeniu tehnica
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th June 2025 - 02:11 PM