![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 27-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,762 Car: e30 Engine: m42 ![]() |
Sa inlocuiesc vascocupla cu ventilator electric dau sau nu ?avantaje si dezavantaje?ce ventilator electric merge, de pe ce model de bmw sau care a mai schimbat ma poate ajuta si pe mine cu ceva info?Multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 183 Joined: 18-January 07 Member No.: 541 Car: e30,e34 Engine: m20 2.5 200+cp ![]() |
Eu am pe ursul meu electroventilator, de Dacia Solenta parca
![]() Intradevar, urca mai repede in ture cand ii scoti vascul, nu mai are acel sunet de avion, dar trebuie sa faci anumite modificari ca acest bricolaj sa ti iasa bine. Asadar, pui electroventilator in fata radiatorului, schimbi radiatorul original cu unul cu termocupla (cealalta varianta ar fi sa faci o reductie cu locas pt termocupla la iesire din radiator), instalatie electrica facuta cum trebuie, cu cabluri de putere pe circuitul primar(releu-ventilator-alimentare), si cu toate elementele ce tin de siguranta (releu, siguranta). Eu in + am mai montat si un buton de by-pass in masina ca atunci cand vreau ca ventilatorul sa mearga in continuu sa pot face acest lucru. Eu sunt chiar foarte multumit de acest sistem, merg de mai mult de 1 an asa si nu am intampinat nici o problema. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 04:10 AM |