![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 30-September 09 From: Toronto-Ontario-Canada Member No.: 2,978 Car: E21 1979 320 Engine: 2.0 L ![]() |
E21 1979 2.0 L 110 cp, L-am luat restaurat deja. e un omagiu primei mele masini din Romania, ma puteti vedea in poza la 22 de ani
![]() 6 cilindrii in linie, carburator 4 corp Solex ![]() This post has been edited by banateanul: Oct 1 2009, 08:58 PM -------------------- Gugulan cu car cu mere si cu frumoasa muiara
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 30-September 09 From: Toronto-Ontario-Canada Member No.: 2,978 Car: E21 1979 320 Engine: 2.0 L ![]() |
e facuta pentru Nord America poate din cauza asta... nu are AC... scaunele sunt Recaro ( nu sunt originalele de 320 ) si volanul e schimbat au pus unul sport in locul celui standard de BMW E21...
Eu is tare fericit cu masina asta, chiar imi vibreaza o "coarda sensibila" poate suna cumva ciudat pentru cei mai tineri... dar eu sunt profund atasat de masinilea astea BMW.... pentru unii nu is mai mult decat un mijloc de deplasare de la punctul A la punctul B... dar NU ! Eu nu sunt pentru masina de spalat = automobil, pentru mine inseamna cu mult mai mult decat un frigider ori un cuptor cu microunde... este chestie de prestigiu, de sentiment, de atasament pentru un lucru pe care l0ai dorit din suflet atat de mult timp... si in sfarsit ai reusit sa il obtii cu chin cu munca ... cu nopti nedormite si saptamani de munca in care te-ai lovit la maini si ti-a intrat praf in ochi in in gura ... de la atata munca. -------------------- Gugulan cu car cu mere si cu frumoasa muiara
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
e facuta pentru Nord America poate din cauza asta... nu are AC... scaunele sunt Recaro ( nu sunt originalele de 320 ) si volanul e schimbat au pus unul sport in locul celui standard de BMW E21... Eu is tare fericit cu masina asta, chiar imi vibreaza o "coarda sensibila" poate suna cumva ciudat pentru cei mai tineri... dar eu sunt profund atasat de masinilea astea BMW.... pentru unii nu is mai mult decat un mijloc de deplasare de la punctul A la punctul B... dar NU ! Eu nu sunt pentru masina de spalat = automobil, pentru mine inseamna cu mult mai mult decat un frigider ori un cuptor cu microunde... este chestie de prestigiu, de sentiment, de atasament pentru un lucru pe care l0ai dorit din suflet atat de mult timp... si in sfarsit ai reusit sa il obtii cu chin cu munca ... cu nopti nedormite si saptamani de munca in care te-ai lovit la maini si ti-a intrat praf in ochi in in gura ... de la atata munca. ce nu suport eu modul ala de a privii o masina. masina nu e autobuz!! bmw ul ,mai ales cel vechi ,e cu totul altceva. e o experienta mai mult decat o deplasare. eu de obicei cu al meu ma trezesc lungind drumul spre casa doar pt niste extra timp cu ea. ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:50 AM |