![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
||||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Acum pot scrie si eu in aceasta rubrica
In urma cu o saptamana am reusit sa-mi iau masina dupa care tanjeam de ceva vreme ![]() ![]() ![]() Sper sa va placa ![]() ![]() This post has been edited by adi.dima: May 8 2008, 12:14 PM |
|||||
|
||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
acum 10 minute am vazut masina pe viu.arata incredibil de bine ![]() ![]() Sar'na ![]() Maine bag si eu niste poze cu toate ornamentele montate mai putin capota vopsita cu care am avut alte planuri si dupa vreo trei schimbari de ganduri m-am hotarat in ceea ce o priveste dar trebuie sa mai astept cateva zile. |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Sar'na ![]() Maine bag si eu niste poze cu toate ornamentele montate mai putin capota vopsita cu care am avut alte planuri si dupa vreo trei schimbari de ganduri m-am hotarat in ceea ce o priveste dar trebuie sa mai astept cateva zile. ce ii faci ? te am ruga mult sa nu o colantezi cu carbuni ![]() ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
ce ii faci ? te am ruga mult sa nu o colantezi cu carbuni ![]() ![]() Nu bai, o fac in culoarea caroseriei ![]() N-am apucat sa fac poze pentru ca azi am tot lasat bani in stanga si-n dreapta... ![]() ![]() Maine, daca nu bag capota la vopsit ma ocup de tras niste poze Andrei, trebuie sa vorbim de jantele alea ale fratelui tau. |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Nu bai, o fac in culoarea caroseriei ![]() N-am apucat sa fac poze pentru ca azi am tot lasat bani in stanga si-n dreapta... ![]() ![]() Maine, daca nu bag capota la vopsit ma ocup de tras niste poze Andrei, trebuie sa vorbim de jantele alea ale fratelui tau. am luat deja vopseaua ,sa iau maine lac intaritor diluant . te sun maine si dezbatem problema,oricum voi trece pe la atelier sa iau pragurile -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 12:33 PM |