![]() |
![]() |
![]()
|
||||
0% BMW corupt Group: Members Posts: 70 Joined: 30-September 06 Member No.: 453 Car: BMW E 36 ![]() |
Vand Kituri Angel-eyese CCFL pt BMW si nu numai!
Un astfel de kit este compus din: - 4 inele CCFL (in functie de autoturismul dvs. avand dimensiuni diferite); - 4 drosere ridicatoare de tensiune (fiecare inel cu droserul lui separat). Pretul unui astfel de kit este de 100E (3,5 mil lei) Contact: 0765 44 10 35 This post has been edited by Sorin BMW: Oct 3 2006, 04:47 PM |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Circurile foamei reprezintă un fel de ironie a aşa-zisului capitalism.
Toată lumea ştie destinaţia lor iniţială, însă, deşi nu arată astfel şi România s-a schimbat foarte mult, ele tot circuri ale foamei au rămas. Bănuiesc că motivul este evident. e apreciat ca e mare totul . nu ca e frumos. la fel si casa poporului. nu am ochelari de cal.pur si simplu nu imi place .e urat dpdv estetic. e maret e larg etc. dar mi se pare URAT! sincer mult mai frumos mi se pare pe o strada cu case vechi decat acolo.gen londra si alea de pe langa stefan cel mare. intersectia de la dorobanti unde e liceul caragiale. de 10 mii de ori. ceausescu a facut jegul ala si ar fi continuat sa il faca ca sa stearga frumos trecutul in care s-a chinuit el pe vremea ilegalista dinaintea razboiului. nu halea cartierele burgheze ,pt ca nu gustase nimic din placerile vremurilor. iarasi ,calea victoriei mi se pare extraordinar de misto ,prin jurul cismigiului la fel. centrul comunist e o chestie doar mare, de fatada,facut pt paradele lui.si cam atat. sincer nu prea are cum sa mi placa o strada MARE si cuu blocuri identice pe stanga si pe dreapta. nu e nimic frumos ,nu da dovada de crreativitate ,de niimic.da dovada de sablon pus peste . pe bune. totul la fel. monstrul de beton . prefer sa vad cladiri diferite una langa alta ,fiecare sa ma atraga cu ceva,fiecare cu personalitatea ei. inca o data zic,ca e mare nu inseamna ca e si frumos. ma rog depinde ce inseamna frumos pt fiecare. pt mine unul ceva facut pe sablon mi se pare o tampenie,o dovada de hai sa facem repede aici ceva ,sa impuna cu ceva superficial. nimic mai mult. Asta e doar părerea ta. Ţi-o respect însă nu înseamnă absolut nimic pentru mine pentru că nu încerci deloc să fii obiectiv. Pozele făcute de vizavi de Parlament sunt dintr-un apartament pe care-l ţin închiriat de vreo 10 ani. În 10 ani nu a stat decât câteva luni liber. De ce? Tocmai din cauza priveliştei. Şi nu au stat în apartament inculţi parveniţi ci oameni de afaceri străini, oameni umblaţi prin toată lumea. Toţi au ales acea zonă pentru frumuseţea ei. Arhitectura din centrul civic este grandioasă dar şi foarte frumoasă. Este o caracteristică românească să nu ai respect pentru ceea ce au făcut alţii înaintea ta. Blocurile din centrul civic nu sunt identice, poate nu te-ai uitat prea atent. Şi mie îmi plac casele din Cotroceni şi cladirile vechi de pe Calea Victoriei, însă asta nu înseamnă că centrul civic nu este frumos. Vorbeşti de parcă ai trăit acele vremuri, de parcă ai suferit tu pentru construcţia Casei Poporului. Nu cred că e cazul... ma gandesc daca ar fi fost la fel de impresionati daca ar fi stiut ca s-a facut foamea ca sa si faca ceausescu monument.lucrurile astea nu le vede nimeni ?plus ca e foarte inutil e mare,si atat.nu serveste la absolut nimic,mai e si un chici grotesc. inca suntem spalati pe creier de comunism ,ca natie ,avea dreptate bart mai demult. singurul scop care il vad eu al acestei "case " este sa ne aminteasca de ceausescu. eu unul nu vreau sa mi amintesc de el. ceva sa ne aminteasca de singurle perioade in regula ale romaniei nu mai e ,ca a ras ceasca,sa faca blocuri sa aduca muncitori de la tara pt uzine . Ai făcut tu foamea? Dacă s-au făcut sacrificii pentru Casa Poporului, asta nu înseamnă că e urâtă. De ce crezi că sunt frumoase toate capitalele fostelor mari imperii? Pentru că au furat de peste tot câte ceva. Asta însemnă că Londra sau Parisul îşi pierd frumuseţea? Parlamentul este o clădire administrativă foarte frumoasă, nu văd cu ce te deranjează. This post has been edited by Ciupanezu: Sep 28 2009, 08:15 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Circurile foamei reprezintă un fel de ironie a aşa-zisului capitalism. Toată lumea ştie destinaţia lor iniţială, însă, deşi nu arată astfel şi România s-a schimbat foarte mult, ele tot circuri ale foamei au rămas. Bănuiesc că motivul este evident. Asta e doar părerea ta. Ţi-o respect însă nu înseamnă absolut nimic pentru mine pentru că nu încerci deloc să fii obiectiv. Pozele făcute de vizavi de Parlament sunt dintr-un apartament pe care-l ţin închiriat de vreo 10 ani. În 10 ani nu a stat decât câteva luni liber. De ce? Tocmai din cauza priveliştei. Şi nu au stat în apartament inculţi parveniţi ci oameni de afaceri străini, oameni umblaţi prin toată lumea. Toţi au ales acea zonă pentru frumuseţea ei. Arhitectura din centrul civic este grandioasă dar şi foarte frumoasă. Este o caracteristică româneaască să nu ai respect pentru ceea ce au făcut alţii înaintea ta. Blocurile din centrul civic nu sunt identice, poate nu te-ai uitat prea atent. Şi mie îmi plac casele din Cotroceni şi cladirile vechi de pe Calea Victoriei, însă asta nu înseamnă că centrul civic nu este frumos. Vorbeşti de parcă ai trăit acele vremuri, de parcă ai suferit tu pentru construcţia Casei Poporului. Nu cred că e cazul... Ai făcut tu foamea? Dacă s-au făcut sacrificii pentru Casa Poporului, asta nu înseamnă că e urâtă. De ce crezi că sunt frumoase toate capitalele fostelor mari imperii? Pentru că au furat de peste tot câte ceva. Asta însemnă că Londra sau Parisul îşi pierd frumuseţea? Parlamentul este o clădire administrativă foarte frumoasă, nu văd cu ce te deranjează. nu am facut eu foamea.....dar intreaba ti parintii despre treaba cu ratia si cat de greu era sa faci rost de CARNE !!! pt ca nebunul ala platise toate datoriile ,iar tara nu mai avea bani,pe deasupra facea si cladiri impresionante si "frumoase" . asta ne trebuia noua. casa poporului mi se pare in continuare chici. de nici un fel frumoasa.o amestecatura groteasca de stiluri arhitecturale, candelabrele din interior la fel niste chiciuri penibile ( pt ca doamna elena avea boala candelabrului) . asta iese din mana oamenilor ne educati si cu bani. paris ul si londra sunt frumoase ...foarte frumoase. compara le cu casa poporului. ia zi cum te simti in paris si iin londra si in viena si asa mai departe...ca in poveste nu ? eu unul ma simt in bucuresti ca in PUSCARIE! beton beton beton nu e primitor absolut deloc. ma rog enjoy casa poporului. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 05:06 AM |