![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 18-November 08 From: Bucuresti Member No.: 2,335 Car: E21 Engine: M10 1.8 98CP ![]() |
743011969
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
eu iau salariu dupa 15:(((
si inca o intrebare am o polita la omiasig, valabila pana in martie 2010, pe numele fostului proprietar. daca el merge cu un act vanzare-cumparare la omniasig si le arata ca a vandut masina dar are asigurarea valabila in continuare, primeste bani pe polita aia? adica ce ramane , sau o diferenta? daca ma duc eu cu polita, nu primesc nimic,nu? merci pentru intrebari |
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 18-November 08 From: Bucuresti Member No.: 2,335 Car: E21 Engine: M10 1.8 98CP ![]() |
eu iau salariu dupa 15:((( si inca o intrebare am o polita la omiasig, valabila pana in martie 2010, pe numele fostului proprietar. daca el merge cu un act vanzare-cumparare la omniasig si le arata ca a vandut masina dar are asigurarea valabila in continuare, primeste bani pe polita aia? adica ce ramane , sau o diferenta? daca ma duc eu cu polita, nu primesc nimic,nu? merci pentru intrebari de primit bani inapoi nu stiu sigur, dar stiu k dak ai vreun cunoscut sau cineva care sa se deranjeze cu lucrul asta poate sa faca un fel de transfer de pe numele lui pe numele tau si sa fie in continuare valabila polita dar pe numele tau, deobicei putin stiu asta si putini agenti se deranjeaza cu asta. Eu n am acut asta pana acu, dar stiu k se poate. This post has been edited by fistaccio: Sep 28 2009, 05:54 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 04:50 PM |