![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 11-November 05 Member No.: 96 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
e patrat si interioru.dar atunci dc merge mtech ?ala rotund.ma rog.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
fiecare cu ale lui. That about sums it up. Avea o vorba proful meu de filozofie: "Cate funduri atatea pareri". Si adevarul e ca fiecare e cu preferintele lui: unu cu bbs-uri, altu cu borbet a, altul cu volanu'. Dar in final, conteaza ce face fiecare cu masina lui. Conteaza cum se simte in ea. In poza pusa in primul post, volanul ala da foarte bine pentru ca tot interiorul e modificat si e mai "up-to-date" ca sa zic asa. Concluzie: EU conduc masina MEA, eu modific in ea ce vreau ca sa ma simt EU bine. Restul e cancan. (si da, sunt constient ca sunt multi melteni in rromania, dar nu despre asta discutam) -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 02:23 PM |