![]() |
![]() |
![]()
|
||||
0% BMW corupt Group: Members Posts: 70 Joined: 30-September 06 Member No.: 453 Car: BMW E 36 ![]() |
Vand Kituri Angel-eyese CCFL pt BMW si nu numai!
Un astfel de kit este compus din: - 4 inele CCFL (in functie de autoturismul dvs. avand dimensiuni diferite); - 4 drosere ridicatoare de tensiune (fiecare inel cu droserul lui separat). Pretul unui astfel de kit este de 100E (3,5 mil lei) Contact: 0765 44 10 35 This post has been edited by Sorin BMW: Oct 3 2006, 04:47 PM |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Vorbeşte mai frumos că iar mă calci pe nervi.
E aşa greu să vorbeşti civilizat? Tu zi-mi īnainte de unde ştii de "frumosul cartier Antim"? Īn acea zonă nu a fost mare pierdere din cauza caselor ci din cauza bisericilor dărāmate: clădirile Mănăstirii Antim, Schitul Maicilor, Mānăstirea Mihai Vodă. A fi comunist şi a aprecia nişte lucruri frumoase făcute īn trecut sunt două lucruri complet diferite. Centrul civic este superb. Zi-mi de unde ştii de cartierul Antim şi continuăm discuţia. This post has been edited by Ciupanezu: Sep 28 2009, 11:30 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Vorbeşte mai frumos că iar mă calci pe nervi. E aşa greu să vorbeşti civilizat? Tu zi-mi īnainte de unde ştii de "frumosul cartier Antim"? Īn acea zonă nu a fost mare pierdere din cauza caselor ci din cauza bisericilor dărāmate: clădirile Mănăstirii Antim, Schitul Maicilor, Mānăstirea Mihai Vodă. A fi comunist şi a aprecia nişte lucruri frumoase făcute īn trecut sunt două lucruri complet diferite. Centrul civic este superb. Zi-mi de unde ştii de cartierul Antim şi continuăm discuţia. vrei sa spui ca ce a facut ceausescu in zona aia este frumos ? cum apreciezi tu frumosul ? ca mie mi se pare o adunatura infecta de betoane .si o amestecatura groaznica de stiluri de arhitectura. de unde stiu de antim ? pai poate m-a interesat si pe mine candva ce a fost acolo odata in locul infectiilor lui ceausescu. si da,pe langa cartierele daramate,a daramat biserici ,una din ele din cate stiu era f veche si era monument istoric,altele au fost mutate in spatele blocurilor,printre astea ai ca exemplu foarte multe, biserica olari imi vine acum in minte cel mai bine ,care e facuta pe la 1700 si ceva 1800 o chestie dinasta, care acum e in spatele blocurilor. de ce a facut asta,ca sa nu se vada,sa se vada doar monstrii lui din beton.uite te la alte tari.toate bisericile sunt la strada,si arata foarte bine. nu ca sunt eu vreun om al lui d zeu ,caci nu sunt, dar din pct de vedere estetic arata chiar in regula. si biserici ascunse sunt multe,chiar in zona unirii sunt cateva ,dar care din pacate nu le cunosc numele. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:32 AM |