![]() |
![]() |
![]()
|
||||
0% BMW corupt Group: Members Posts: 70 Joined: 30-September 06 Member No.: 453 Car: BMW E 36 ![]() |
Vand Kituri Angel-eyese CCFL pt BMW si nu numai!
Un astfel de kit este compus din: - 4 inele CCFL (in functie de autoturismul dvs. avand dimensiuni diferite); - 4 drosere ridicatoare de tensiune (fiecare inel cu droserul lui separat). Pretul unui astfel de kit este de 100E (3,5 mil lei) Contact: 0765 44 10 35 This post has been edited by Sorin BMW: Oct 3 2006, 04:47 PM |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
e apreciat ca e mare totul . nu ca e frumos. la fel si casa poporului. nu am ochelari de cal.pur si simplu nu imi place .e urat dpdv estetic. e maret e larg etc. dar mi se pare URAT! sincer mult mai frumos mi se pare pe o strada cu case vechi decat acolo.gen londra si alea de pe langa stefan cel mare. intersectia de la dorobanti unde e liceul caragiale. de 10 mii de ori.
ceausescu a facut jegul ala si ar fi continuat sa il faca ca sa stearga frumos trecutul in care s-a chinuit el pe vremea ilegalista dinaintea razboiului. nu halea cartierele burgheze ,pt ca nu gustase nimic din placerile vremurilor. iarasi ,calea victoriei mi se pare extraordinar de misto ,prin jurul cismigiului la fel. centrul comunist e o chestie doar mare, de fatada,facut pt paradele lui.si cam atat. sincer nu prea are cum sa mi placa o strada MARE si cuu blocuri identice pe stanga si pe dreapta. nu e nimic frumos ,nu da dovada de crreativitate ,de niimic.da dovada de sablon pus peste . pe bune. totul la fel. monstrul de beton . prefer sa vad cladiri diferite una langa alta ,fiecare sa ma atraga cu ceva,fiecare cu personalitatea ei. inca o data zic,ca e mare nu inseamna ca e si frumos. ma rog depinde ce inseamna frumos pt fiecare. pt mine unul ceva facut pe sablon mi se pare o tampenie,o dovada de hai sa facem repede aici ceva ,sa impuna cu ceva superficial. nimic mai mult. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 04:29 AM |