![]() |
![]() |
![]()
|
||||
0% BMW corupt Group: Members Posts: 70 Joined: 30-September 06 Member No.: 453 Car: BMW E 36 ![]() |
Vand Kituri Angel-eyese CCFL pt BMW si nu numai!
Un astfel de kit este compus din: - 4 inele CCFL (in functie de autoturismul dvs. avand dimensiuni diferite); - 4 drosere ridicatoare de tensiune (fiecare inel cu droserul lui separat). Pretul unui astfel de kit este de 100E (3,5 mil lei) Contact: 0765 44 10 35 This post has been edited by Sorin BMW: Oct 3 2006, 04:47 PM |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
bai nene cladirile alea gata sa cada nu ar trebui sa fie in starea asta.ele sunt in starea asta ca timp de 50 60 de ani nimeni nu s-a ocupat de renovarea lor. si da ce e in pozele alea cu casa poporului si strazile din imprejurimi mi se pare o fatada infecta tipic comunista ,de un prost gust iesit din comun. niste betoane imense si niste strazi largi care pe vremea lui ceausescu erau goale. ca sa nu mai zic de casa poporului ca aia NU TREBUIA SA EXISTE! .si nu ma incalzeste cu nimic ca e una din cele mai mari cladiri din lume. e o porcarie , monumentul lui ceausescu ,nimic altceva,urata cu spume,pentru care s-a murit de foame ,cu toate ca nu avea nimeni nevoie de asa ceva.
uite o sa pun o poza cu capitala koreei de nord sa vedem.seamana ? ![]() eu unul preferam un bucurresti asa cum era el in stare buna .fara blocurile comuniste infecte pt clasa muncitoare,fara taranii adusi in el de ceausescu. sa vezi ce e in berceni nene de dinastia .si jur se vede care de unde a fost adus . preferam un bucuresti cu cladiri vechi si frumoase.nu stiu blocurile imi stau in cap.ma simt ca intr o puscarie. pe cand daca merg pe o strada veche imi da un sentiment de bine de libertate.chiar ii ziceam lui batz acum 2 seri ,eram pe schitu magureanu " bai nene de ce nu e tot bucurestiul asa ?" .in alte tari asa e. luam ca exemplu budapesta. e la unguri , ca sa nu zic de roma vienna sau dinastea .. This post has been edited by ionusunt: Sep 28 2009, 12:22 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 12:51 AM |