![]() |
![]() |
![]()
|
||||
0% BMW corupt Group: Members Posts: 70 Joined: 30-September 06 Member No.: 453 Car: BMW E 36 ![]() |
Vand Kituri Angel-eyese CCFL pt BMW si nu numai!
Un astfel de kit este compus din: - 4 inele CCFL (in functie de autoturismul dvs. avand dimensiuni diferite); - 4 drosere ridicatoare de tensiune (fiecare inel cu droserul lui separat). Pretul unui astfel de kit este de 100E (3,5 mil lei) Contact: 0765 44 10 35 This post has been edited by Sorin BMW: Oct 3 2006, 04:47 PM |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Da, zona aia e superbă.
Dacă ştii de acea zonă din ce au auzit de la vreun idiot care apare la tv şi spune că parlamentul trebuie demolat, probabil că nu prea ştii multe. ![]() Mama mea a copilărit pe str. Cazărmii. Casa bunicilor mei era exact īn faţa dealului pe care se află acum Casa Poporului, īn locul unde este acum acea parcare imensă. Există multe alte zone din Bucureştiul vechi care erau mult mai frumoase. Dacă centrul civic nu ar fi fost făcut de Ceauşescu, probabil ar fi arătat aşa cum arată acum zona Bucureştiului Istoric, adică străzile Smārdan şi cele din īmprejurimi, adică pline de clădiri gata să cadă. Asta cu bisericile ascunse e o tāmpenie, īnsă trebuie remarcate şi lucrurile pozitive. Cum am spus, acea zonă e foarte frumoasă. Uite cum arată īn spatele blocurilor. Acestea sunt clădirile vechi, prima clădire e chiar pe strada Antim. ![]() --------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Ciupanezu: Sep 28 2009, 12:00 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 11:34 AM |