![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
In urma unui mic accident imi dezmembrez masina, nu mai am alta solutie, motorul si mare partea din restul masinii sunt in stare foarte buna , o sa postez si poze in curand si o lista cam cu ce as putea vinde de pe ea....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Am vazut schimbatorul acum ... arata foarte bine. Stopurile spate? Sunt ok? Ideea este sa nu fir ars plasticul pe interior de la caldura degajata de becuri.
Cum stai cu farurile. Ale mele par matuite, oricum nu prea lumineaza. Erai multumit de ale tale? Modulul de la pedala de frana? Este ok? Al meu imi da Brake LT Circuit eroare in bord, si trebuie inlocuit, si.... mi-ar trebui unul. Am vazut ca scunele fata nu prea arata bine. Si ale mele sunt la fel si... nu prea mai are rost sa intreb de ele. Si senzorul de ABS, desi nu stiu care e exact problema la mine, si nu as vrea sa cumpar ceva ce nu mi-ar trebui. In principiu cele de mai sus! -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
Am vazut schimbatorul acum ... arata foarte bine. Stopurile spate? Sunt ok? Ideea este sa nu fir ars plasticul pe interior de la caldura degajata de becuri. Cum stai cu farurile. Ale mele par matuite, oricum nu prea lumineaza. Erai multumit de ale tale? Modulul de la pedala de frana? Este ok? Al meu imi da Brake LT Circuit eroare in bord, si trebuie inlocuit, si.... mi-ar trebui unul. Am vazut ca scunele fata nu prea arata bine. Si ale mele sunt la fel si... nu prea mai are rost sa intreb de ele. Si senzorul de ABS, desi nu stiu care e exact problema la mine, si nu as vrea sa cumpar ceva ce nu mi-ar trebui. In principiu cele de mai sus! lasa-mi si mie id-ul tau de mess....nu-l mai am sau nu te-am trecut in lista cum trebuie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 08:17 AM |