IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> e30 18is, SV99DOG
soare
post Sep 24 2009, 02:03 PM
Post #1

9% BMW corupt
*

Group: Members
From: bucuresti
Member No.: 2,762
Car: e30
Engine: m42

In sfarsit dupa mii de ani am si eu masina si nu orice masina ,masina care mi am dorito de mic copil,e un urs din 89 cu motor m42 18is ,nu ma pricep asa de mult la partea tehnica dar din ce am inteles m42 este un motor foarte reusit,masina am primit o cadou de la fratele meu proprietar de ford sierra cosworth project si a costat 500 de euro.Avea baia de ulei sparta care costat 2 mil de sudat,ii mai trebuie o bara fata ca e indoita partea de jos.Optiuni:nu are smile.gif)nu are servo .nu are nimic dar tot ce are functioneaza ,mai nou se aud niste batai la roti,probabil ceva bucse capete de bara,am sa vad cand ajung acasa(masina este la suceava si eu momentan la bucuresti).Intentionez sa pun pe ea AC,geamuri electrice,piele alcantara bord scaune tot ,neagra cu cusaturi rosii,suspensii sport deja am dat comanda de ele de pe ebay 130 de euro noi complete arc,amortizor,jante (sunt in tratative cu cel care avut masina proprietar de e30 cabrio cred ca cel mai frumos din zona moldovei ,bucovinei jantele sunt sigur o sa va placa pe spate cauciucurile sunt 245 sau 235 pe 17de WELSCH special biggrin.gif),emblema neagra,toba sport doar finala preferabil remus restu teava tot, revopsita pt ca are nevoie sau foliata negru mat si niste triple noi tunning,si mai tarziu un turbo ,usor usor in timp sper sa le fac pe toate si ahh sa o imatriculez si sa o aduc la bucuresti sa fie alaturi de fratii lui mai mari.Pozele vin putin mai tarziu ca sunt pe calculatoru de acasa,dar cred ca se mai pot gasi la rubrica vanzari bmw .Salutari tuturor si multumesc ca m ati primit in familia voastra.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 06:49 PM