![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ma tot uit la tv la gadea si nebunii aia .care tipa, tipa si degeaba.romania tot se afunda ca jeep ul in mlastina.
invatamant nu politie doar pt unii agricultura nexam infrastructura nici vb medicina doar pe bani politicieni dezinteresati de noi,toti turism:P penal.doar oral de la udrea mai are romania vre o sansa?mai speram ?mai ne scoate cineva din mizerie? mai scapam vreodata de ciorile care fac rau intr una.ca or mai fii si cateva sute de buna credinta.cel putin eu stiu cativa.desi nu le iau apararea .exista si rromi normali. voi ce zice ti ?? eu sunt trist.ma gandesc ..........dar nu ma ajuta la nimic...as vrea sa fac,si as putea sa fac multe.........dar unde si cu cine? simt ca innebunesc.simt ca explodez. ![]() This post has been edited by INTERCEPTOR: Sep 17 2009, 10:34 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
azi pe lizeanu ...nunta mare de ciori pe strada:PP lets partyy:P fuck romania fuck the police
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
azi pe lizeanu ...nunta mare de ciori pe strada:PP lets partyy:P fuck romania fuck the police +1 daca dau muzica mai tare la mine in bloc imediat aud batai in tavan sau scandal sau venit la usa. am scris pe balcon (stau la parter ) " nu va mai pisati!! " pt ca mi se pisa cocalari infecti de la mine din bloc pe balconul meu. bineinteles s-a luat administratorul de mine ca cheama primaria.dar cand stau porcii aia si beau de la 14 00 pana la 6 dimineata nu zice nimeni niimic.ca ma sfatuiam intr o seara cu fratimiu unde sa mutam masinile s-au luat imediat de noi ca ce domne ce e galagia asta. imi place mult in romania. as pleca maine . frumos de tot . futu ti tara de cacat in gat si taranii needucati din ea.!! -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:32 AM |