![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ma tot uit la tv la gadea si nebunii aia .care tipa, tipa si degeaba.romania tot se afunda ca jeep ul in mlastina.
invatamant nu politie doar pt unii agricultura nexam infrastructura nici vb medicina doar pe bani politicieni dezinteresati de noi,toti turism:P penal.doar oral de la udrea mai are romania vre o sansa?mai speram ?mai ne scoate cineva din mizerie? mai scapam vreodata de ciorile care fac rau intr una.ca or mai fii si cateva sute de buna credinta.cel putin eu stiu cativa.desi nu le iau apararea .exista si rromi normali. voi ce zice ti ?? eu sunt trist.ma gandesc ..........dar nu ma ajuta la nimic...as vrea sa fac,si as putea sa fac multe.........dar unde si cu cine? simt ca innebunesc.simt ca explodez. ![]() This post has been edited by INTERCEPTOR: Sep 17 2009, 10:34 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mie imi pare rau,ca au salarii asa mici.doctorii,profesorii ,si altii.
si eu am trecut prin spital.si am cotizat.ce am avut ce am putut.insa nu am avut dece sa ma plang spitale nu .conditii nu asistenti nu.......deci chiar e nasol..ca uni te lasa sa mori sau te ignora daca nu i dai bani..aia nu s doctori.aia tre sa se lase instant de meserie.sa se faca gunoieri tre sa pui viata pacientului mai presus de tine .ca medic.de aia ai ales sa salvezi vieti ,nu sa faci afacere din bolnavi. invatamant...pe branci ..trecuti lagramada clasa si absolviri pe banda rulanta. la fel ca si cu permisele.da permise la toti idioti pe bani si pile si apoi se plang ca mor 4000 pe an doar in accidente auto politia....sa zicem ca e cat de cat dotata.dar suntmulti fosti comunisti..care s dupa chiolhan.si uite asa pui aia mici de politisti care ar vrea sa faca ceva ,se strica ca marul dupa aia mari nici nu se merita sa incerci sa faci ceva pt tara asta nu ca ai putea.mor cand vad mare parte din noua generatie pe care se v a baza tara asta. ma macina incet si adanc chestia asta cu romania..pt ca in morti masi de tara ..tin la ea imi place pamantul asta.dar ultimi 20 de ani.....m au scarbit...mai mult ultimi 5 cand am inceput sa inteleg una alta si sa nu mai vad totul roz. cred in dumnezeu .dar as omora la tigani fara mila si fara regrete.m as duce in iad mort.ei imi fac viata un iad ,cat inca sunt viu pe langa hoti ,incompetenti. tradatori si alte animale dastea care ne conduc.........romania are multi LASI. multi rau. eu tot o tin langa pe a mea.ca cineva vrea sa fim prosti retarzi si cretini..de aia nu merge nimic si nu se vrea a face nimic -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:07 PM |