![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ma tot uit la tv la gadea si nebunii aia .care tipa, tipa si degeaba.romania tot se afunda ca jeep ul in mlastina.
invatamant nu politie doar pt unii agricultura nexam infrastructura nici vb medicina doar pe bani politicieni dezinteresati de noi,toti turism:P penal.doar oral de la udrea mai are romania vre o sansa?mai speram ?mai ne scoate cineva din mizerie? mai scapam vreodata de ciorile care fac rau intr una.ca or mai fii si cateva sute de buna credinta.cel putin eu stiu cativa.desi nu le iau apararea .exista si rromi normali. voi ce zice ti ?? eu sunt trist.ma gandesc ..........dar nu ma ajuta la nimic...as vrea sa fac,si as putea sa fac multe.........dar unde si cu cine? simt ca innebunesc.simt ca explodez. ![]() This post has been edited by INTERCEPTOR: Sep 17 2009, 10:34 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
nu cred ca noi am putea face ceva,
decat sa ne inscriem intr un partid .si sa fim mai rai ca vanghelie in scoli licee si facultati mai mult de jumate sunt trecuti de mila.sau de norma.alta parte pe bani .si cei mai buni pe drept.insa aia dispar repede in alta tara.sau se pierd intr e manele seminite si cocalari -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
nu cred ca noi am putea face ceva, decat sa ne inscriem intr un partid .si sa fim mai rai ca vanghelie in scoli licee si facultati mai mult de jumate sunt trecuti de mila.sau de norma.alta parte pe bani .si cei mai buni pe drept.insa aia dispar repede in alta tara.sau se pierd intr e manele seminite si cocalari asa e romania a devenit o MANEA . din pacate. mie unul imi displace lucrul asta ,dar sunt constient ca numai cumva radical am putea sa facem ceva.intr un timp ma batea gandul ca ar fi o idee buna sa se adune toti cei care gandesc cum gandesc eu tu si altii sa facem o revolutie, dar de data asta,revolutie pe bune,nu show la tv ca in 89. cred ca doar asa am putea sa inlaturam burtosii de la putere..hotii,etc. aia sunt deja inradacinati bine acolo,si cam din 90 au fost inradacinati de al de kgb s.a.m.d. . doar sa plece ceasca s-a vrut atunci,nu il mai haleau , nu s-a vrut ca romanii sa traiasca mai bine. noi suntem fix folositi pt comert ,pt dinastea,si in acelasi timp batjocoriti de sistemul in care traim.adica mai rau nici nu se poate. chestia care o simti intr o tara civilizata cand ajungi acolo e ca e totul fix asa cum ar trebui sa fie (ma refer la acel normal care la noi lipseste.) . degeaba zic cacatii aia de gadea si ceilalti la tv ce zic.ei zic ce zic ca e basescu la putere si sa i faca lobby cacatului de voiculescu.ia intrebati ma cat de bine plateste al de voiculescu angajatii ? ca va raspund. CA DRACU . e bataie de joc acolo nene. e o romanie intr o cladire. doar aia "de sus" au niste mii ,restul 300 euro. si aici ma refer cam la 70 80 din angajatii trustului penisului! . deci ca fac aia gat e egal cu 0 .aia fac dintr un motiv anume.si fac gat doar pe sticla.daca ar vrea pe bune sa faca ceva i am vedea initiind campanii calumea impotriva jegului care ne cuprinde de la an la an educatie nu avem deloc. mai bine inveti singur ca inveti mai multe.mult mai multe sanatate (medicina) avem ca facultate,dar sunt rezervat in a exprima pareri ca o sa mi iau carnuri in gura prin casa ![]() sa nu mai vb de spitale ....zici ca mai e un pic si cade pe tine spitalul...faza la care ledocteur va zice da domne da sa stii ca nu stiu unde uite ca e ok ![]() politie nici nu mai zic. sunt niste NIMICURI si cei care se inroleaza,si cei care o conduc. niste JAVRE ORDINARE! justitie ;....no comment. se apuca al de vantu isi face televiziune din banii oamenilor furati la fni. PE FATA -uun exemplu. sunt curios cu fiul ala de judecator,ca prea calmi erau parintii. ce mai avem ...multe multe multe...ma ia capul deja asa ca ma opresc aici ![]() cel mai simplu e sa pleci ,da sunt de acord. si eu as face asta. maine. pt ca e prea prea prea prea prea mult de facut ca sa faci sa fie 5% din ce e acum ok. adica e vorba de 10 20 de ani. ca sa o faci normal,nu jap revolutie sa moara si oameni si asa mai departe. si acum il astept pe ciupanezu sa ma contrazica la tot ceea ce am zis ![]() si pe fratimiu la faza cu doctorii ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 02:21 AM |