![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 27-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,762 Car: e30 Engine: m42 ![]() |
Sa inlocuiesc vascocupla cu ventilator electric dau sau nu ?avantaje si dezavantaje?ce ventilator electric merge, de pe ce model de bmw sau care a mai schimbat ma poate ajuta si pe mine cu ceva info?Multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
A, e bine ca v-ati simtit. Touche!
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Deci pana la urma ambele sisteme isi fac treaba, sunt fiabile poate la fel de mult, fac galagie, si cunsuma energie.
Argument cu solocitarea mechanica asupra pompa de apa este valid, intrebare mea ramana cu cat scurteste vasc viata de pompa de apa. Oare tine mai mult sau mai putin decat un ventilator electric? Efort pentru a schimba vasc + pompa de apa la E32 nu cred ca e mult diferit fata de efort pentru a schimba electroventilatorul. Preturi nu le stiu. Pe realoem imi arata ca pompa de apa costa 257$ RMFD (wtf?!?), Vasc e 252$, si fan electric este 436$. Pana la urma fiecare cu ce prefere. Eu raman la vasc, pentru ca imi plac lucruri originale, s-a dovedit ca fiind fiabil, si am avut experiente neplacute cu fan electric in trecut. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 04:15 AM |