![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 27-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,762 Car: e30 Engine: m42 ![]() |
Sa inlocuiesc vascocupla cu ventilator electric dau sau nu ?avantaje si dezavantaje?ce ventilator electric merge, de pe ce model de bmw sau care a mai schimbat ma poate ajuta si pe mine cu ceva info?Multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
sau ca astea noi sunt facute sa nu tina asa de mult ca alea vechi . eu mi am dovedit o cu piese noi oem ,si cu alte masini la care cad chestii care eu inca nu le am schimbat la a mea care are 20 de ani ,si dovada stau si e32 si e28 al lui bart si til. asta in cazul in care o sa sari cu contradictorii .
eu la volvo simteam cand intra aerul .era 2.0t 160 cp ma enerveaza crunt cum se simte compresorul ala.ai lag la raspunsul in ture. altfel eu niciodata nu am simtit diferenta de putere cand intra vascul. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 04:14 AM |