![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 27-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,762 Car: e30 Engine: m42 ![]() |
Sa inlocuiesc vascocupla cu ventilator electric dau sau nu ?avantaje si dezavantaje?ce ventilator electric merge, de pe ce model de bmw sau care a mai schimbat ma poate ajuta si pe mine cu ceva info?Multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Eu am schimbat pompa, era cea originală.
A ţinut 10 ani. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Eu am schimbat pompa, era cea originală. A ţinut 10 ani. Saraca pompita al meu e acolo din '89, 302.000 de km. Chinuit de vasc. La 2002 era tot foarte veche, si avea ventilator pe direct. Lui MeHigh au zburat alea prin capota petru ca vasc era sudat. Tin sa cred ca turatia cu vasc functional sa plafoneaza undeva la o limita sigura. Nu o fi fost chiar asa de pierduti ingineri de la BMW. Eu simt ca masina e mai lenes la plecare cand merge AC + vasc + e foarte cald, dar habar nu am daca e de la putere consumate de sisteme sau poate motorul/injectie au o problema cu caldura excesiva. Motor de 3000cmc/188cp. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 04:12 AM |