![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 27-May 09 From: bucuresti Member No.: 2,762 Car: e30 Engine: m42 ![]() |
Sa inlocuiesc vascocupla cu ventilator electric dau sau nu ?avantaje si dezavantaje?ce ventilator electric merge, de pe ce model de bmw sau care a mai schimbat ma poate ajuta si pe mine cu ceva info?Multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
sunt cam la fel.acuma depinde.un vasc bun costa ceva,dar te si tine. unul nasol costa vreo 2 milioane dar tine 4 luni. plus eu am patit-o sa ma obijnuiesc cu vaj ul lui si brusc sa nu mi mai mearga fix vara. asa electroventilatorul daca se strica,il poti alimenta pe direct si sa invarta continuu pana ajungi la destinatie.asta daca te pricepi,si bineinteles,pana se strica si motorasul lui. o idee buna ar fi sa pui si un electroventilator acolo de siguranta, sa il montezi la un buton in masina. si atunci cand iti e lumea mai draga si pica vascul,dai frumos drumul la electrovent si te misti linistit pana acasa
![]() This post has been edited by ionusunt: Sep 11 2009, 01:59 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 04:13 AM |