![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 318 Joined: 4-November 05 From: Bucuresti Member No.: 87 Car: E39 530d Engine: M57 ![]() |
Mi s-a aprins unul dintre martorii rosii din bord si nu stiu ce e.
Desenul de pe el e un cerc care are in dreapta si in stanga doua arce de cerc intrerupte. Seamna cu martorul de la placutele de frana dar arcele de cerc exterioare sunt intrerupte. (O)...ceva in genul asta Are cineva idee ce reprezinta? ('85 e28, 524td, automat, model USA) -------------------- Ex '85 524td E28, USA Model
Actual 2003 530D, E39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
are, ca doar e bemveu
![]() desi se poate si fara...dupa buget am ramas surprins de cate avea E30 -ul pe el ,fara sa se laude: directie asistata, oglinzi electrice incalzite antiorbire, geamuri electrice si heliomate, aircon si scaune incalzite, computer de bord, ABS , control de tractiune etc - toate astea pe cand alte masini nici nu visau la asa ceva. raman mereu surprins de cate gasesti la o masina de asta, fara sa faca asa mare tam-tam de asta. :prayer: :prayer: :prayer: ON TOPIC - foarte posibil sa fie de la ABS - la mine ala arata asa cum zici tu , cu liniutzele intrerupte, dar scrie ABS in mijloc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th August 2025 - 04:40 AM |