![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
Cine imi recomanda si mie un electrician?
trebuie sa ma duc la ITP de vre-o luna si am o problema la pozitia pe dreapta/stop dreapta si lumina din bord....in mod sigur am un scurt pe undeva fiindca cum schimb siguranta ...o prajeste instant!!!! So heeeelllp!!! -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
QUOTE (sixx) Da.. multumesc. Intrebarea era, ce becuri mai puternice decat ce am acum, as putea pune acolo.
Daca pui mai puternice probabil vei topi niste chestii pe acolo De ex, becurile care lumineaza butonul de reglat inaltimea farurilor sunt de 0.36W, 0.5W sau 1.2W (difera in functie de anii de fabricatie sau muschiul lui BMW) La ceasurile de bord ai 3 becuri 12V3W si 9 becuri de 1.2W. Cele 3 becuri lumineaza ceasurile si au dulie de metal. Celelalte 9 sunt cu soclu de plastic cu 2 contacte asezate diametral opus pe gulerul de strangere (sunt folosite pentru indicatorii luminosi din bord). Din cate banuiesc eu, ori e mult praf pe ele, ori sunt innegrite, ori cineva a pus becuri mai puternice care a topit ceva pe acolo si nu mai bate lumina ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 06:03 AM |