![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
Azi tre sa ma duc la un nene care este electrician.
Am gasit schema de sigurante pe net si cu ce se ocupa fiecare din ele http://www.bmwe30.net/cgi-bin/datacgi/data...0046&Section=02 Acum am nevoie de ajutor de la cine are habar...sa nu stau dupa nenea ala sa orbecaiasca la masina sau cine stie ce sa ii faca.... Problemele ar fi: 1.Pozitia si stopul spate dreapta nu merg.(mai mult ca sigur am un scurt undeva...cel mai probabil in portbagaj fiindca mi-a mai intrat apa in stopuri...) 2.Luminile in bord nu merg si nici oglinzile 3.Proiectorul stanga fata nu merge(fie a iesit mufa de acolo fie s-a ars becul tot din motive de apa infiltrata) acesta e mai putin important. Unde il pun pe nenea ala sa se uite....care sunt exact sigurantele cu pricina....exista si o schema cu firele care pleaca din stopuri/faruri??? :ninja: -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da' merge ceva de pe masina ta?
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 12:47 PM |