![]() |
![]() |
![]()
|
|||
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 19 Joined: 25-October 08 From: ploiesti Member No.: 2,279 Car: e36 Engine: 1.6 102CP ![]() |
-------------------- SAL FOR ALL!
|
||
|
|||
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
Am avut-o si eu trosnita pana la motor. Nu atat de rau ca la tine dar a trebuit sa schimb cam tot pe fata .... Ai si contra-aripile indoite ? La mine m-au costat cam 20 de milioane piesele.... Capota -3-4mil aripi 2 - 3 mil faruri 3-4mil , semnale 500 mii, radiatoaare 3-4 (unul ), pompa apa, 130 ron noua alternator 2,5 mil, armatura bara 1 mil, bara1,5 mil , tragar 1 mil , traversa superioar 80 ron , traversa inferioara. 30 ron La tine cred ca se aduna : dat jos motor, indreptare lonjeroane, indreptare contra-aripi , montat motor, articulatie fatza. ( asta e ieftina. cam 6-7 milioane noua ) Cred ca mai jos de 40 de milioane nu o rezolvi.... ( Nu punem la sosoteala vopsitul care intra in alta treaba si nici aerul conditionat....) Facand un calcul nu cred ca se mai merita.... This post has been edited by the_rifle: Aug 31 2009, 10:13 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 114 Joined: 9-March 09 From: Bihor Member No.: 2,591 Car: BMW E36 Engine: 316 1.6 105CP ![]() |
fratele meu nu merita sa o mai repari e avariata rau si cred ca si motoru tie atins un pic la cum arata, iar sa o dai la dezmembrari nu o sa iei asa mult pe ea, merita sa iti iei altu si sa muti de pe asta pe aialalta ce e mai bun, te va costa cel putin 1500 de euro reparatu iar daca scapi cu atat sa spui merci, am un prieten car a avut accident si a ajuns peste 2500e dar era masina cupe, se adauga multe dupa ce o desfaci si vezi pe urma ca poate sunt mai multe distruse la ea.
eu de as fi in locul tau nu as mai repara-o. imi pare rau pentru accident |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 19 Joined: 25-October 08 From: ploiesti Member No.: 2,279 Car: e36 Engine: 1.6 102CP ![]() |
fratele meu nu merita sa o mai repari e avariata rau si cred ca si motoru tie atins un pic la cum arata, iar sa o dai la dezmembrari nu o sa iei asa mult pe ea, merita sa iti iei altu si sa muti de pe asta pe aialalta ce e mai bun, te va costa cel putin 1500 de euro reparatu iar daca scapi cu atat sa spui merci, am un prieten car a avut accident si a ajuns peste 2500e dar era masina cupe, se adauga multe dupa ce o desfaci si vezi pe urma ca poate sunt mai multe distruse la ea. eu de as fi in locul tau nu as mai repara-o. imi pare rau pentru accident mersi florine....uite un om mai rar ca tine nimeni nu mia spus ca ii pare rau de accidentu meu....si va multumesc la toti pentru sfaturi stiu ca nu mai am ce face cu el si m-am gandit sa gasesc altul la fel si sa iau ce mai e bun de pe al meu si sa mut pe cel cumparat...acu mai imi trebuie banii:(((( dar vad eu. va multumesc la toti pentru sfaturi dar tampitu eu am fost(asta e unii spun bine ca am scapat cu viata si le dau dreptate) v-am pupat sa aveti grija de masinile voastre si sa nu faceti ca mine! -------------------- SAL FOR ALL!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 12:27 AM |