![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 5 Joined: 4-October 08 From: Bucharest Member No.: 2,074 Car: E36 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Salut din nou,
....sunt nou proprietar de e36 si am o dilema in bord am vazut ca am bec de check engine dar care nu l-am vazut niciodata aprins, e oare corelat cu computerul de bord care nu-mi merge nici acela?... problema e ca pe masina este montat un OBC cu 7 butoane care nu a mers nici acesta niciodata dar am maneta de BC Help anybody? -------------------- I don't drive fast...I fly low...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 43 Joined: 11-April 06 Member No.: 249 ![]() |
Check engine se aprinde atunci cand exista o anomalie poate cauza cresterea noxelor. In principiu nu este un indicator care indica daca si ce e stricat la masina ci doar te avertizeaza ca poluezi mai mult decat este normal.
Becul ar trebui sa se aprinda cu cheia in pozitia 2, ca sa vezi ca nu este ars. Daca nu se aprinde ori este intradevar ars, ori l-a scos proprietarul anterior ca sa nu vezi ca exista o eroare. This post has been edited by paul: Sep 1 2009, 12:33 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 09:15 PM |