![]() |
![]() |
![]()
|
||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
cand am vandut bmwu, am zis sa imi iau si eu ceva cu mai multi cai
![]() asta e noua mea masina este un porsche carrera 911 993 din 1998 89 de mii de km full geamuri electrice, scaune electrice incalzite oglinzi electrice incalzite decapotare electrica pilot automat interior piele xenon etc... nu am prea multe poze cu ea... inca nu sunt hotarat ce modificari sa ii aduc cel mai probabil, suspensie, roti 19, si eventual bara fata si praguri de RS -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
multumesc de aprecieri
![]() intradevar am aflat ca are suspensie sport reglabila partea mai nasoala ii ca e aproape la maxim de joasa ![]() asa sunt toate cand le decapotezi nu ma atrage in mod special ca e decapotabila, preferam mai mult sa fie coupe vreau sa ii iau un hardtop in poza e singura data cand am decapotato da, motorul e de 3.6 286 de cai (trage putin mai bine ca si tds-ul ![]() cauciucuri mi-am comandat toyo r888 dar vad ca nu mai apar ca modificari, niste jante laaaaate sa pun minim 295 cauciuc pe spate pe 18 sau 19. o bara fata si niste praguri si niste finali si mai ceva maruntisuri da si actibilde ii pun ![]() cam asa sa iasa: ca si consum undeva la 20 + - la mers normal o sa revin cu poze si la interior/motor sunetul e demential de la 4mii de ture in sus ca pret de achizitie am iesit undeva intre 17-18 mii (prin ceva schimburi) masina a stat in ultima perioada trebuind sa schimb toate filtrele uleiul etc... si prelata e taiata in spate la geam si 2 bucsi pe fata mai trebuiesc schimbate care sunt comandate deja pt orice alte intrebari... ![]() -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 12:10 PM |