![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
Salut tuturor,
De 2 luni sunt proaspatul proprietar al unui E30, 1800cc momentan! Masina a fost a unui prieten, B 16 TOW pentru cine o stie. Este dezbracata de interior, capota de carbon, scaune sparco, volan momo, autoblocant de 3.47 (daca nu ma insel), jante borbet a! As vrea pentru ea un 2500 12v. Pe la ce pret m-as invarti pentru unul? Multumesc anticipat, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
![]() stai bre radicalule, nu mai punte guritza asa repede. tot ce scriu eu, e replica la unele raspunsuri ale tale care m au deranjat... am vazut ca nu pleci capul, e treaba ta, asa cum ai zis si tu... nici cat plastic pe masina ai nu ma intereseaza... daca ai de dat un raspuns cuiva il dai direct si la obiect, si chiar in cunostinta de cauza...eu de exemplu nu ma bag la plastice pt ca s ecolog ![]() ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta până la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:38 PM |