![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Let da show begin...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 5-June 08 Member No.: 1,679 Car: e36 Engine: m42 140 hp ![]() |
salut am si eu o nelamurire sper sa nu deranjez eu inteleg un lucru ca tu esti sefu pe aici dar atunci cand mi se sterge un topic sau ma rog imi sunt sterse posturile de ce nu sunt si eu instiintat ca am gresit sau ma rog eu pe voi va respect dar vad ca tu ai o problema anume cu mine nu stiu de ce? si spun ca ai o problema cu mine pt ca de fiecare data cand nu ti-a convenit ceva la ce am facut eu numai tu ai sarit la mine nu am jignit ,nu am suparat pe nimieni de pe acest forum mai ales ca sunt foarte multi de aici care ma cunosc personal nu stiu de ce tie ti sa pus pata pe mine asta i-am scris eu Tu vorbesti fara sa judeci vad. Nu te mai victimiza atata. Nu eu ti-am sters topicurile sau posturile! Priceput? NU EU! iar asta mi-a raspun el |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 04:25 AM |