![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
Salut tuturor,
De 2 luni sunt proaspatul proprietar al unui E30, 1800cc momentan! Masina a fost a unui prieten, B 16 TOW pentru cine o stie. Este dezbracata de interior, capota de carbon, scaune sparco, volan momo, autoblocant de 3.47 (daca nu ma insel), jante borbet a! As vrea pentru ea un 2500 12v. Pe la ce pret m-as invarti pentru unul? Multumesc anticipat, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
Ma bucur ca se discuta atat de mult pe tema asta!
Ce sa zic...bugetul momentan tinde spre 0 pentru ca a fost perioada de concediu ![]() Si mai ales ca nu am vrut un ranci ruginit...am vrut una cu caroseria buna, fara rugina, care nu mai are mochete sau alte chestii prin ea de mult timp care sa tina apa si sa rugineasca. Bugetul vine...pot sa zic ca am vise mari...dar momentan ma lungesc cat am patura. As avea o intrebare legata de Vanos...nu risti sa iti faca motorul plici cand ii dai talpa?...totusi da un surplus sanatos de benzina fata de mersul normal (pleci de la ideea ca risti sa faca plici din momentul in care te gandesti la turbo dar nu e riscul mai mare?) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 02:31 PM |