![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
Se dezmembreaza un motor 2.4 Diesel ! Fara turbo ! Este de pe e30 !
Este complet, se vinde orice piesa. Pompa injectie, chiulasa, injectoare, baie de ulei, pompa de ulei , electromotor, alternator, absolut tot !! NU am radiator ! Mai am cardanul in stare foarte buna, si tobele complete in stare buna. Preturi mici si negociabile Messenger: "costynnn" sau 0722.513.857 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Am mai auzit ca e o problema cu acest tip de chiulase, dar sper sa nu fie chiar asa comuna. Oricum am de rezerva, de pe vechiul motor. Daca zici ca ai pus si merge, inseamna ca nu e diferenta intre ele dar mi se pare ilogic sa fie cea de pe diesel simplu mai rezistenta. Eventual e mai putin uzata in general, nefiind asa solicitata.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 03:22 AM |