![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
Salut tuturor,
De 2 luni sunt proaspatul proprietar al unui E30, 1800cc momentan! Masina a fost a unui prieten, B 16 TOW pentru cine o stie. Este dezbracata de interior, capota de carbon, scaune sparco, volan momo, autoblocant de 3.47 (daca nu ma insel), jante borbet a! As vrea pentru ea un 2500 12v. Pe la ce pret m-as invarti pentru unul? Multumesc anticipat, |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 25-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,918 Car: E30 Engine: M50B25 2.5 192cp ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri mai intai!
Fostul 3.5 turbo al lui blondu. ![]() Felicitari pentru achizitie! Daca te intereseaza am eu un m20b23 cu cutie, ambreiaj, debitmetru, tampoane, saxofoanele, timoneria de la cutie ... totul mai putin calculator si fise, doar de pus pe masina ! 10 mil. Da...este fostul urs al lui blondu...3.5-ul turbo l-a vandut mai de mult din pacate! Imi pare rau dar 23-ul nu prea ma tenteaza. Mersi de oferta! Circa 400-500 de euro iti gasesti un 2.5 12v. Te-ai gandit sa pui un 2.5 24v, daca tot faci un swap? Motorul il gasesti cu vreo 200-300 de euro in plus, dar diferenta se merita din punctul de vedere al performantelor. M-ar interesa mai degraba un 12v pentru ca este mult mai fiabil din cate am inteles decat cel de 24v si are si compresia ceva mai mica. Cu niste pistoane cu cupa ma gandesc ca ar tine mai bine la turbo in viitor! Am ganduri umede cu turbo in continuare! ![]() This post has been edited by paul_36pvu: Aug 26 2009, 12:33 AM |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
M-ar interesa mai degraba un 12v pentru ca este mult mai fiabil din cate am inteles decat cel de 24v si are si compresia ceva mai mica. Cu niste pistoane cu cupa ma gandesc ca ar tine mai bine la turbo in viitor! Am ganduri umede cu turbo in continuare! ![]() Motorul M50 are de 2 ori mai multe supape decat M20, are distributie pe lant, este de generatie mai noua, diferenta de compresie nu este chiar atat de mare, are bobina pe fiecare cilindru din fabrica si beneficiaza de un sistem de gestionare al injectiei mai performant. Exista si sistemul de distributie variabila Vanos, care poate fi folosit si cu turbo - desi multi il dezactiveaza. Sigur, poti sa pui electronica de M50 si bobine pe fiecare cilindru la M20( cum a facut SGM-ul,spre exemplu) dar nu mai bine iti pui direct un M50B25? Priveste partea buna - ai 20 de CP in plus din start si cuplul motor este mai mare. Ai putea sa cauti un motor de 2.5 24v, sau de ce nu un 2.5 12v direct cu turbo montat - vezi poate gasesti motorul lui MSK, sau intreaba-l pe colegutu daca mai are 2.5 12-le turbo pe care il facuse. Mai sunt cativa si in tara cu motoare gata modificate. Iesi mai ieftin la faza asta, ai o solutie care functioneaza si stii o treaba. Trebuie doar sa te ocupi de consumabile si sa te inveti cu masina. Desigur, totul depinde de bugetul tau in momentul asta si de cat esti dispus sa cheltuiesti ulterior. This post has been edited by sebaa: Aug 26 2009, 01:42 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:08 AM |