![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
In urma unui mic accident imi dezmembrez masina, nu mai am alta solutie, motorul si mare partea din restul masinii sunt in stare foarte buna , o sa postez si poze in curand si o lista cam cu ce as putea vinde de pe ea....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
aveai bateria in spate la masina? daca da, ma intereseaza cablul de + care vine de sub capota pana in spate, si poate si ceasurile de bord, daca merg la mine (instalatie de M20B20 la origine)
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
aveai bateria in spate la masina? daca da, ma intereseaza cablul de + care vine de sub capota pana in spate, si poate si ceasurile de bord, daca merg la mine (instalatie de M20B20 la origine) da, de pe 525i nu mai am,nici cablu nici ceasuri, s-au dat cu tot motor, dar am cablu pe 530i, ti-l trimit cand pot, numai sa ma mai bazai... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 07:57 AM |