![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Sa va prezint si E 12-le meu.Stiu ca o sa aveti multe de obiectat in privinta modificarilor asa ca va rog sa fiti indulgenti.In viitorul apropiat o sa-i montez un 2.0 in 6 pistoane injectie si cutie in 5.Momentan masina e la garaj pentru monta inapoi cutia in 4 tr pentru ca cea in 5 s-a spart cand mi-a sarit cardanul.Va las cu pozele.......
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
lemforder-ul era singurul producator pentru bucsile astea.eu m-am chinuit doua luni sa aduc asa ceva dar se pare ca nu mai sunt pe stoc.am incercat si pe original si le iau cam pe la 310 ron.daca le iei de la bavaria iesi mai ieftin decat daca le-ai lua dintr-un magazin de piese aftermarket.
revenind la bucsi: eugen crezi ca ma poti ajuta sa fac aceeasi operatie si la ale mele cand o sa le desfac? -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 06:30 PM |