![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Sa va prezint si E 12-le meu.Stiu ca o sa aveti multe de obiectat in privinta modificarilor asa ca va rog sa fiti indulgenti.In viitorul apropiat o sa-i montez un 2.0 in 6 pistoane injectie si cutie in 5.Momentan masina e la garaj pentru monta inapoi cutia in 4 tr pentru ca cea in 5 s-a spart cand mi-a sarit cardanul.Va las cu pozele.......
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Chiar daca gaseam nu aveam de unde sa dau atatia bani,si am ales improvizatia (care sper sa ma tina macar 1/4 din viata unei piese noi )ca altfel se rupeau alea pe acolo de la vibratii si batai.Cauciucul care l-am bagat l-am si vulcanizat cu cauciuc natural deci ....sper sa tina.
ptr Lucian:280 ron una asa am inteles de la florin men |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Chiar daca gaseam nu aveam de unde sa dau atatia bani,si am ales improvizatia (care sper sa ma tina macar 1/4 din viata unei piese noi )ca altfel se rupeau alea pe acolo de la vibratii si batai.Cauciucul care l-am bagat l-am si vulcanizat cu cauciuc natural deci ....sper sa tina. ptr Lucian:280 ron una asa am inteles de la florin men vezi ca la ursul meu bucsi facute de un "nea nelu" m-au tinut 5 ani.asa ca spor la treaba ! ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 07:37 PM |