![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Am observat ca incepe sa curga tot mai mult ulei prin spatele cutiei si ma gandesc sa schimb cele doua simeringuri. Chiar daca masina a fost candva echipata cu cutie de viteze automata, ma gandesc ca s-a pus cutia manuala de 524td. Am vazut pe bmwfans.info ca ar trebui sa am contactul de marsarier in spatele cutiei, iar eu il am in lateral, pe partea dreapta. Asta m-a derutat putin.
Stiti cumva ce dimensiuni au cele doua simeringuri? Si daca a mai facut cineva operatiunea asta, il rog sa sintetizeze un DIY ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
nu , sa traiti. cum sa fie.... m am mirat totusi pt ca aici nu i domeniul tau de actiune wink.gif) important e scorul final smile.gif) Nu inteleg de unde tragi astfel de concluzii. Eu chiar am schimbat toate garniturile si simeringurile de la motor si cutie, chiar daca masina mea este mai recenta. Care scor final? Te referi la numarul de posturi? Intr-adevar, m-ai prins, scopul meu in viata este sa adun cat mai multe posturi pe diferite forumuri, in caz contrar ma bag sub pat si plang neincetat. ![]() This post has been edited by Ciupanezu: Aug 5 2009, 12:19 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Nu inteleg de unde tragi astfel de concluzii. Eu chiar am schimbat toate garniturile si simeringurile de la motor si cutie, chiar daca masina mea este mai recenta. Care scor final? Te referi la numarul de posturi? Intr-adevar, m-ai prins, scopul meu in viata este sa adun cat mai multe posturi pe diferite forumuri, in caz contrar ma bag sub pat si plang neincetat. ![]() Gata-gata ![]() ![]() This post has been edited by tomado e28 owner: Aug 5 2009, 12:54 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:42 PM |