![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
De la 3 august 2009 turismele platesc taxa de autostrada la Fetesti - Cernavoda de 10 lei.
Acum ce nu inteleg eu este: dece platesc rovinieta si taxa de autostrada si taxa de pod (peste Dunare) si taxa de Mamaia? Eu am impresia ce astia ne iau chiar de prosti, si ne baga mana in buzunar fara rusine, ar trebui sa iesim in strada! This post has been edited by enucos: Aug 1 2009, 11:53 AM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
aia nu este autostrada este drum national.dar retarzii chiar cred ca este highway
in alta ordine de idei am fost cu trenul este horror sa stai 6 ore la clasa 1 in accelerat in conditii mizere si mirosuri groaznice vladut daca mai mergi stii drumul si viteza...eu e posibil sa bag cs la un drumul ala mai lung pt ca era bun asfaltul si nu ma grabea nimeni de la spate sa merg cu 200 ........am venit acum de pe autostrada haos depasiri aiurea se taie fata vii cu 200 ala se baga in fata si depaseste cu 100. pe altul care merge cu 98 si alte dastea.........4 masini numarate cu aproximatie asa zisa autostrada cu ceata pusa 4 erau logan....pana si basinoii cu bmw a nteles c e mai bine cu ea oprita...insa animalele 3 din buc uu din olt cu ceata pusa. si niste denivelari la pod de ai impresia ca decolezi cu avionul -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 12:25 AM |