![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 18-November 08 From: Bucuresti Member No.: 2,335 Car: E21 Engine: M10 1.8 98CP ![]() |
da ti idei sfaturi pareri pt ce "verde" noante de verde sa vopsesc masina? pana maine la ora 12 trebuie sa ma hotarasc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Olive green | Olivgrun | #153 am ales culoarea. va fi oliven green parca asa se chiama si e exact ca reseda grun cum ai zis u. ms baieti. Buna alegere ! ![]() -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 18-November 08 From: Bucuresti Member No.: 2,335 Car: E21 Engine: M10 1.8 98CP ![]() |
Buna alegere ! ![]() mah nush se chiama olive green numa k e mult mai deschis ca in poza de la u, e mai mult spre reseda grun. Care a ti vopsit barile si alea de la geamuri, sa mi spuneti si mie dak se merita sa le fac culoarea masinii, ideea e k nu sunt shiny, adik s-a cam dus cromul, si la geamuri ma gandeam la un negru mat. Acuma intrebarea mea e daca rezista vopseaua dak e data de un vopsitor profestionist. |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
mah nush se chiama olive green numa k e mult mai deschis ca in poza de la u, e mai mult spre reseda grun. Care a ti vopsit barile si alea de la geamuri, sa mi spuneti si mie dak se merita sa le fac culoarea masinii, ideea e k nu sunt shiny, adik s-a cam dus cromul, si la geamuri ma gandeam la un negru mat. Acuma intrebarea mea e daca rezista vopseaua dak e data de un vopsitor profestionist. ornamentele cromate eu zic sa le faci negre. exista un spray de grafitti care este FOARTE BUN . se gaseste pe bulevardul schitu magureanu,la magazinul rulez, este pe baza de bitum si e special pt acoperit cromul.nu sare neam,si arata f bine (ca un bandou nou nout.) spray ul se numeste MTN NITRO 2G costa f putin .14 lei . RECOMAND LA TOATA LUMEA! -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
ornamentele cromate eu zic sa le faci negre. exista un spray de grafitti care este FOARTE BUN . se gaseste pe bulevardul schitu magureanu,la magazinul rulez, este pe baza de bitum si e special pt acoperit cromul.nu sare neam,si arata f bine (ca un bandou nou nout.) spray ul se numeste MTN NITRO 2G costa f putin .14 lei . RECOMAND LA TOATA LUMEA! daca le fac o sa le fac la pistol nu cu spray, k sa ma tina mai mult, stiu k va sari dar ideea e sa tina cat mai mult. Acuma de bara fatza si spate nush ce a fac sa le las asa sau sa le fac aceeasi culoare cu masina,nush cum s-ar potrivi mai bine cu culoarea. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:30 PM |