![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 177 Joined: 12-June 08 From: Bucuresti Member No.: 1,685 Car: 2003 BMW M3 Hamann Engine: S54 3.2 400CP ![]() |
Pe aceasta cale va anunt ca din acest moment, pot face detailing interior (curatere + intretinere interior auto, doar interioarele auto care au tapiterie din piele).
DETAILING INTERIOR: - aspirare interior - curatare & tratament tapiterie piele cu solutiile Leatherique; - curatare & dressing bord, plastice, chedere cu produse profesionale ce nu contin silicon; - aspirare + curatare portbagaj - curatare presuri si mochete; - odorizare interior; Timp de lucru: 8 ore Pret: 350 RON Pt membrii BMWZONE se acorda un discount de 20%. Nu ezitati sa ma intrebati orice doriti despre acest domeniu! O sa postez mereu poze cu masinile carora le fac detailing interior! This post has been edited by PushtiulK: Jun 9 2009, 09:26 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
sal...tapititerie normala de culoare deschisa poti sa cureti??? ca eu m-am saturat sincer sa stau sa frec la ea cate o zi si sa se murdareasca instant, din cauza solutiilor care nu sunt ok...
sal...tapititerie normala de culoare deschisa poti sa cureti??? ca eu m-am saturat sincer sa stau sa frec la ea cate o zi si sa se murdareasca instant, din cauza solutiilor care nu sunt ok... scuze, acum am citit ca doar din piele... ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 177 Joined: 12-June 08 From: Bucuresti Member No.: 1,685 Car: 2003 BMW M3 Hamann Engine: S54 3.2 400CP ![]() |
sal...tapititerie normala de culoare deschisa poti sa cureti??? ca eu m-am saturat sincer sa stau sa frec la ea cate o zi si sa se murdareasca instant, din cauza solutiilor care nu sunt ok... scuze, acum am citit ca doar din piele... ![]() momentan nu curat tapiterii normale, dar o sa iau in considerare si acest aspect si pe viitor o sa incep sa curat si tapiterii normale. iti pot recomanda o solutie foarte buna pt curatarea tapiteriilor normale: Meguiars All Purpose Cleaner (APC). Este o solutie foarte buna, o poti achizitiona de la Top Lac (au magazinul pe Iuliu Maniu, un pic mai sus de Apaca). Eu presurile cu solutia asta le curat si sunt foarte multumit de rezultate. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
momentan nu curat tapiterii normale, dar o sa iau in considerare si acest aspect si pe viitor o sa incep sa curat si tapiterii normale. iti pot recomanda o solutie foarte buna pt curatarea tapiteriilor normale: Meguiars All Purpose Cleaner (APC). Este o solutie foarte buna, o poti achizitiona de la Top Lac (au magazinul pe Iuliu Maniu, un pic mai sus de Apaca). Eu presurile cu solutia asta le curat si sunt foarte multumit de rezultate. merci de sfat o sa incerc si solutia asta... ![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 04:00 PM |