![]() |
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 18-November 08 From: Bucuresti Member No.: 2,335 Car: E21 Engine: M10 1.8 98CP ![]() |
fratilor, care ma poate ajuta sa mi incarc bateria sau imprumut, am nevoie, trebuie sa plec intr-o saptama in provincie, acasa, pt a baga masina intr-o revizie completa, eu voi reveni in bucuresti. Se ofera careva , asa k de la pasionat la pasionat :-) Multumesc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Eu stau în Drumul taberei.
Dacă vrei, adu-mi bateria şi ţi-o încarc eu la redresor. Problema este că bateria s-ar putea să fie prea uzată dacă ai circulat mai mulţi km cu ea şi tot nu s-a încărcat. Sau ai alternatorul stricat.. This post has been edited by Ciupanezu: Jun 30 2009, 02:31 PM |
|
|
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 18-November 08 From: Bucuresti Member No.: 2,335 Car: E21 Engine: M10 1.8 98CP ![]() |
Eu stau în Drumul taberei. Dacă vrei, adu-mi bateria şi ţi-o încarc eu la redresor. Problema este că bateria s-ar putea să fie prea uzată dacă ai circulat mai mulţi km cu ea şi tot nu s-a încărcat. Sau ai alternatorul stricat.. Sigur k vreau, lasa-mi nr de tel sai id sa stiu unde sa vin. Daca e baiatul din Bacau am inteles ca a uitat o saptamana pozitia aprinsa...sper sa nu gresesc.Poate trebuie sa stea mai mult pe redresor fiin desscarcata de tot. Le-am uitam aprinse cam de pe la 5 dupa ameaza pana seara pe la 10 cand am observat. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:20 AM |