![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil.
care e problema cu 2,4 td? ne am nascut cumva in smg sau steptronic? mai terminati cu impresiile astea ca nu sunteti pe bmwclub sa stati cu standardele sus. cutiile automate d ela bmw incepand cu ani 70 incoa sunt f bune.nu s performante .. dar nu stiu cine cauta performante de m 3 la un 24 td sau un 2500 benzina pt oras...deci nasu pe sus in alta parte eu am td automat si e super ok.,mai ales pt oras. si tu daca nu ai condus .nu te mai pronunta.primitiv esti tu ca ai votat cu basescu.nu cutia mea de viteza. doamne ce superficiali sunteti:PPoripilant huoooo This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 12:03 PM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Atāta timp cāt poţi avea ceva mai bun, de ce să nu ai?
Cutiile automate de dinainte de cele steptronic sunt lente, fură mult din sportivitatea unei maşini, parcă mergi cu troleul. Şi am condus mai multe şi nu doar BMW ci şi Mercedes. |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
pai tu esti un deosebit. un neinfricat,un neinteles. cum dracu sa ti placa tie ceva nesportiv ,lent, care fura din sportivitatea unui motor de 100 150 cai........cine dreacu vrea sportivitate la motoare mici???poate retardatii.care au motor de 100 cai si vor sa aibe suta in 3 secunde ,si consumul de 4 la suta de km. deci superficial si obositor rau. dani ciupanezu iti recomda sa ti iei un m5 sau un m6 smg sau ceva de genu.restul sunt gunoaie. mai putin a lui:P -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Păi nici ceea ce spui tu n-are nici un sens.
Ce rost are să iei un BMW vechi cu motor de 2500 cmc dacă nu pentru sportivitate? Dacă nu vrei sportivitate, mai bine īţi iei naiba Matiz, Polo de 1.2, Opel Corsa. Maşini care consumă obraznic de puţin, sunt destul de confortabile şi fiabile īncāt să poţi circula cu ele prin oraş şi sunt şi ieftine. Dacă 2500 cmc pe benzină este un motor mic, īnseamnă că ai luat-o razna de tot. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
am si eu un e 34 alb hidramat.merge f bine.e de 1 an prin romania..e la mica publicitate. anuntul cu el optiuni cam zero.pretul este undeva pe la 1800 discutabil. asta e? http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=7794 |
|
|
![]()
|
|
bai ciupanezule iti e rau ?te a lovit canicula? in cap? cred ca ai luat o razna sa crezi ca un mot de 2500 este sportiv un motor sportiv incepe de la 300 de cai in sus.si peste 3000 cmc restul sunt pt o plimbare mai sportiva.nu sport.sau o senzatie falsa de sport.nici macar interceptorul care are 200 de cai ..nu este o masina sport. sport inseamna m M SPORT MOTORSPORT M POWER:p delirius tremens de la canicula...si tu peste .te plimb eu cu dieselul sa vedem ce nu ti place la diesel This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 01:09 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Este sportiv, nu şi sport.
Un motor sport īncepe de la 300 cai, unul sportiv poate avea mult mai puţin. Nu e vorba de diesel, e vorba de cutiile automate din acea generaţie pe care eu le consider proaste, primitive, lente. Dacă ţie īţi plac, să fii sănătos, ai dreptul, ca şi mine, la o părere. Fiecare cu părerea lui. |
|
|
![]()
|
|
Detaliile contează cel mai mult.
![]() |
|
|
![]()
|
|
abea astept sa ti iei servici si sa nu ai pc la munca.si sa stai 10- 12 ore acolo.
detaliile ma omoara la femei.la masini nu ma intereseaza -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
le zic la astia sa ti taie abonamentul ca iti terorizezi colegii:P -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]()
|
|
seamana putin cu tine ala.cred ca e ciupanezu menace in varianta junior
This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 03:37 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Ciupanezule nu ma intelegi ca eu nu caut sportivitate deloc,ci doar ceva decent si placut la condus,caut acea senzatie de lent care o ador sa o conduc! Decand am condus e34 520ia din 1990 am ramas placut impresionat de cutia aia, dupa cum am mai spus asta, nu ma intereseaza sportivitatea ei, ca nu ma duc la NASCAR, SUPER V8 CARS, DTM sau alte porcarii nu ma invart nu dau burnuri nu depasesc in ultimul hal am rabdare mai multa decat ti ai imagina la condus, nu ma integrez printre baietii cu e36(316/318)care zici ca au avioane care l e orneaza ca niste brazi de craciun cu triple si faruri nichelate din china, cu bari de pe nush ce cadavru cu prelungiri de logan sa o tina vantu pe loc, tobe sport legate cu o curea de ventilator, poze cu gagica in parbriz si pe volan, 1000 de braduti in masina, cruci, icoane, candele,cristelnite, cazane de botez pe bord, bandouri in plus,jante KM(imi plac mai mult tablele)in fine toate cocalarismele astea.NU NU NU!
Sunt genul de om care merg linistit nu sufar ca am BMW de 20 de ani de parca ar fi un Cizeta, nu bag menele in el ca asta ar strica totul, eu am doar radio si un emulator si boxe cat sa se auda in masina sa nu mergi ca popa in liniste si cam asta e tot, dar tin totusi sa arata stock interior-exterior fara ornamente sau alte tampenii, nush daca ai vazut tu masina mea, desi am 21 de ani nu imi plac deloc asemenea scarbe pe Bmw-uri,cand vad asa ceva ii consider pe aia rusinea posesorilor de bmw, in fine nici pe dacie nu suport mizeria aia ca doar am avut Dacia, era cea mai misto din lume:)) era toata stock cu motor de 1.6 carburator de papuc dublu corp cutie in 5 de fuga,alba, anul 1996, bagam in praguri ulei si vaselina in cantitati industriale pana am dato,si sunt foarte mandru ca am avut dacia,am invatat sa repar sa respect masina, sa o intetin si multe altele parca mie dor de ea...buna masinuta am avut:P, apropo era si papuc in 5 locuri cu cardan, atat era naspa la ea si nu aveam bani sa ii pun unu bun, un cardan ca se auzea naspa dupa 100, fugea panarama cu 160khm/.h Deci in concluzie, nu caut ceva sportiv, nu neaparat un consum foarte mic, dar sa fie decent, cat de cat fiabila asa ca ptr mine sa fiu multumit de ea. @ Interceptor si ptr toti posesorii(Mehigh,Tomado etc) de 2.4, tot respectul, din cauza unor gandiri contrare ca ale noastre o sa dispara si astea cum este pe cale de disparitie e28ul nu prea mai vezi modelul asta asa des ca acum 10 ani, parerea mea e super fiabil ca masina de zi cu zi un 2.4 dar nu avem nici conditii:motorina de proasta nu se compara cu cea de afara,drumuri nici atat, mult praf,tot ce vrei in materie de gunoi!si cum vrei sa te tina pompa cand motorina e o latura?motorul in sine nu e rau deloc. Asa, acum cu interceptor, peste 3-4 luni daca mai ai masinuta asta o sa te caut sa vb, atunci fac rost de banuti, pana una alta va salut pa toti.Apropo este inscrisa? This post has been edited by Dani88br: Jun 13 2010, 03:43 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
din cate stiu nu mai da dieselul interceptor |
|
|
![]()
|
|
Nu e bine să spui maxime de genul ăsta.
![]() Mercedes SLR McLaren este automat, la fel şi multe alte maşini care depăşesc cu mult noţiunea de maşină sport. |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Păi nici ceea ce spui tu n-are nici un sens. Ce rost are să iei un BMW vechi cu motor de 2500 cmc dacă nu pentru sportivitate? Ori unii mai cumpara pentru ca le place modelul. Si le place sa stea sub masina la -10 grade sa schimbe cutia de viteze la bordura ![]() Fiecare cu părerea lui. E clar ca sunt oameni si oameni, sau vorba profului meu de filozofie: cate funduri atatea pareri. Aici totusi ne-am adunat ca ne plac vechiturile. Alea cu motoare mari, taxe mari, consum mare. Unora ne plac mai noi, altora mai vechi. Cum ziceam, oameni si oameni. Nu inseamna ca trebuie sa-ti impui parerea. Pentru ca daca nu ti-ai dat seama, asta incerci sa faci ![]() ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
eu nu te iubesc deloc ciupanezule.si cum am zios ma pis pe cutia lor automata.
si daca as avea bani sa mi cumpar de ala tot manual mi as lua.asa ca maxime si tampenii aberezi tu.fiecare om are dreptul sa si cumpere si sa i placa ce vrea.deci opinia ta este nula in cazul meu manual gear rulez maxime si fabule.vezi ca aici nu tre sa impresionezi pe nimeni cu ,cuvinte elevate.nu suntem bmwclub si nu tre sa demonstrezi nimic:P si cu asta sper sa ma scutesti de alte argumente cretine despre mercedes si cutiile automate. http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_F1 This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 13 2010, 05:45 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ori unii mai cumpara pentru ca le place modelul. Si le place sa stea sub masina la -10 grade sa schimbe cutia de viteze la bordura ![]() Primul exemplu este posibil, al doilea nu. Nu stai de plăcere sub maşină īn condiţii grele ci de nevoie. Aici totusi ne-am adunat ca ne plac vechiturile. Alea cu motoare mari, taxe mari, consum mare. Unora ne plac mai noi, altora mai vechi. Cum ziceam, oameni si oameni. Nu inseamna ca trebuie sa-ti impui parerea. Pentru ca daca nu ti-ai dat seama, asta incerci sa faci ![]() ![]() Nu am cum să-mi impun părerea pentru că nu acesta este scopul meu. Este un forum de discuţii, unii gāndesc īntr-un mod, alţii īn alt mod. Poate n-am citit bine, īnsă nu văd la tine vreo "vechitură cu motor mare, taxe mari, consum mare". După cum se pare că ai văzut şi pe pielea ta, nu e rău să gāndeşti şi raţional. eu nu te iubesc deloc ciupanezule.si cum am zios ma pis pe cutia lor automata. si daca as avea bani sa mi cumpar de ala tot manual mi as lua.asa ca maxime si tampenii aberezi tu.fiecare om are dreptul sa si cumpere si sa i placa ce vrea.deci opinia ta este nula in cazul meu manual gear rulez maxime si fabule.vezi ca aici nu tre sa impresionezi pe nimeni cu ,cuvinte elevate.nu suntem bmwclub si nu tre sa demonstrezi nimic:P si cu asta sper sa ma scutesti de alte argumente cretine despre mercedes si cutiile automate. http://en.wikipedia.org/wiki/McLaren_F1 Mai bine, nu-mi plac homosexualităţile de genul acesta. ![]() Nu există SLR manual. Eu īncerc să vorbesc politicos. Preferi să-ţi spun că mă cac īn părerea ta aşa cum faci tu de obicei? Tu ai zis că cei care-şi iau maşini sport automate sunt nişte retardaţi. Asta e clar o prostie, o aberaţie, o tāmpenie. Asta ca să mă exprim cum īţi place şi ţie. Nu e prea frumos, nu? Nu prea are rost o discuţie dacă nu eşti pregătit să accepţi şi păreri diferite, mai ales dacă sunt argumentate. Dar e mai uşor să spui că altul aberează īn loc să īncerci să gāndeşti puţin raţional. |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Asta aveam sieu impresia, ca este foarte bine gandita din toate punctele de vedere, am vazut la tataitu ala 524tda cica il avea de 10 ani, a facut o data motorul cand l a luat,una peste alta a zis ca este super multumit de dieselist hidramat
![]() Atunci imi caut un 525i sau 520i hidramat e34 dar mie frica totusi de cutie,daca imi iau una o verific si rasverific cum schimba cutia aia sa fiu sigur ca nui probleme,ca mai incolo sa caut cutie hidramata, sau sa fiu nevoit sa ii pun manuala ca nu gasesc:)). Apropo pe lista de cumparat o masina ar fi si un e30 hidramat 325, si aleg hidramata deoarece grupurile sunt in mintile lor nu trompeta sa huruie ca la balamuc, cu hidramata nu poti face plecari bruste sa distrugi intermediare si grupuri, nu poti face burnuri ceea ce imi convine extrem de mult:D sa stiu eu ca masina a fost maltratata cat mai putin posibil. Acum nu stiu ce masini ai condus Ciupanezule de zici ca sunt panarame cutiile vechi, dar e34 asta care m am plimbat cam 1500km cu el nu era deloc lenes sau sa ai dificultati sa nu te asculte cutia, totul era din acceleratie, tot din acceleratie dadeam si inferioara cand aveam nevoie asa ca nu sunt deloc rele cutiile astea, foarte simple fara multi senzori(cred ca nu are mai deloc)daca ii schimbi uleiul la timp eu zic ca nu ai treaba cu ea!Parerea mea, parerea mea.... ![]() OFF: tot forumul ar trebui sa ne intalnim undeva de preferabil o terasa,si sa i avem la masa pe Interceptor si Ciupaneze unu langa altul sa vedem ce discutii aprinse vor lua nastere:)) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cam toate BMW-urile moderne īn afară de Z4, seria 8, M3 E92, M6 şi M5 E60.
|
|
|
![]()
|
|
daca ii pui la masa pe amandoi o sa fie o comedie cu un pic de actiune
![]() |
|
|
![]()
|
|
Deci exista o lista cu ce n-ai condus inca
![]() S-au mai intalnit pana acum si au supravietuit amandoi ![]() |
|
|
![]()
|
|
ar fi niste dezbateri de pomina
![]() cred ca cea mai noua masina care am condus de la bmw a fost un e39 din 98 525tds manual, parca mai era un e38 725tds manual, cam astea sunt bmwuri noi ptr mine ![]() This post has been edited by Dani88br: Jun 13 2010, 08:38 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Deci exista o lista cu ce n-ai condus inca ![]() Nu prea văd partea amuzantă. Maşinile sunt cea mai mare pasiune a mea, aşa că am folosit orice ocazie pentru a conduce diverse BMW-uri. ![]() Īmi pare rău că īncă n-am condus E21, E23, E12, E28, dar nu e timpul pierdut. Cel mai vechi BMW pe care l-am condus este E30. |
|
|
![]()
|
|
Imi imaginam o lista de unde tai pe rand modelele pe care le conduci si au mai ramas doar 5...
Poti veni la intalnirea din vara si mai reduci din ele. E28 iti pun eu la dispozitie cu placere ![]() |
|
|
![]()
|
|
Mi-ar plăcea să ajung, īnsă nu ştiu īncă dacă o să pot.
Īţi īntorc favoarea dacă ne īntālnim cumva la acea īntālnire sau prin Bucureşti. ![]() E28 este unul dintre modelele vechi care-mi place foarte mult din punct de vedere al design-ului. Păcat că nu prea mai vezi unul īn stare bună decāt foarte rar. This post has been edited by Ciupanezu: Jun 13 2010, 10:02 PM |
|
|
![]()
|
|
sper sa nu conduci in viata ta dastea vechi
ti ar cadea rangul mie mi se rupe ca vb tu cum vb eu:P esti penibil o tii langa cu cutia ta automata tu nu intelegi ca esti pe un forum gresit.nu ne intereseaza evolutia ta spectaculoasa in ale masinilor.we are retards noi vrem ligheane si forase vechi..eu stiu ca tu atata poti.deci nu ti pot cere mai mult.putrea de a intelege a oamenilor ,este limitata.si nu electronic. daca tu zici ca cea mai tare masina din lume are cutie automata si asta este bine ca asa vrea curuletu tau atunci asa sa fie.daca as fi homosexual ..ai fi ultimul cu care mi as trage o.as prefera sa ma violeze o maimuta. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Interceptor, hai sa lasam cetitorul sa traga concluzii, care-i gay, care-i penibil etc
![]() Cred ca pe ciupanez o sa-l putem aduce pe "calea cea dreapta" doar daca ii punem niste cazane bune sub nas. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
nu mai pot de ras:)) amuzanti rau de tot tipii
Acum nu vreau sa starnesc nici un conflict, dar mie aiurea sa cumpar masina sport cu hidramata, e o porcarie totala, hidramata e buna ptr daily use ptr a scapa de amestecatul in sarmale in trafic sau ptr cei care nu au nici o treaba cu schimbatul vitezelor. Exemplu de masina sport este ///MSupra care o stie toata lumea, aia e hidramata?sau masinile japoneze cu multi multi caluti(350z/Skyline/supra/eclips/etc)si alea tot manuale, sau Ferrari Porsche Lamborghini nici astea nu serveau hidramata pana acum recent si totusi erau masini sport in toata regula, SLR este o masina de basinosi full de bani, tot in aceiasi oala intra si m6ele asta nou, de ce naiba nu exista cutie manuala ptr el nu imi dau seama:| This post has been edited by Dani88br: Jun 14 2010, 02:04 AM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Nu stai de plăcere sub maşină īn condiţii grele ci de nevoie. Cum spuneam, cati oameni atatea funduri... Pardon, pareri. Ai sa razi dar chiar suntem cativa care facem asta. Chit ca n-avem motoare mari, chit ca nu avem nuj ce rachete. Chiar ne place. Teoretic, ca persoana rationala, ar trebui sa intelegi asta. Faptul ca te incapatanezi si-ti exprimi opinia fara sa te gandesti ca unora chiar le pasa, nu-i ok. Practic, nu faci decat sa rascolesti rahatul. Capisci? PS: Crezi ca-i mai interesanta viata daca faci asta? -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
ehh placerea asta vine doar atunci cand muncesti la masina ta si se strica destul de rar, daca se farama in draci te ia disperarea si tai masina cu toporu
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
sper sa nu conduci in viata ta dastea vechi ti ar cadea rangul mie mi se rupe ca vb tu cum vb eu:P esti penibil o tii langa cu cutia ta automata tu nu intelegi ca esti pe un forum gresit.nu ne intereseaza evolutia ta spectaculoasa in ale masinilor.we are retards noi vrem ligheane si forase vechi..eu stiu ca tu atata poti.deci nu ti pot cere mai mult.putrea de a intelege a oamenilor ,este limitata.si nu electronic. daca tu zici ca cea mai tare masina din lume are cutie automata si asta este bine ca asa vrea curuletu tau atunci asa sa fie.daca as fi homosexual ..ai fi ultimul cu care mi as trage o.as prefera sa ma violeze o maimuta. Penibil eşti tu. Nu-ţi mai zic nimic pentru că n-are rost, tot pe a ta o ţii, nu contează ce argumente primeşti. nu mai pot de ras:)) amuzanti rau de tot tipii Acum nu vreau sa starnesc nici un conflict, dar mie aiurea sa cumpar masina sport cu hidramata, e o porcarie totala, hidramata e buna ptr daily use ptr a scapa de amestecatul in sarmale in trafic sau ptr cei care nu au nici o treaba cu schimbatul vitezelor. Exemplu de masina sport este ///MSupra care o stie toata lumea, aia e hidramata?sau masinile japoneze cu multi multi caluti(350z/Skyline/supra/eclips/etc)si alea tot manuale, sau Ferrari Porsche Lamborghini nici astea nu serveau hidramata pana acum recent si totusi erau masini sport in toata regula, SLR este o masina de basinosi full de bani, tot in aceiasi oala intra si m6ele asta nou, de ce naiba nu exista cutie manuala ptr el nu imi dau seama:| Cutiile automate pot fi o alegere bună pentru o maşină sport GT, adică una cu care să poţi călători distanţe mari, aşa cum e gāndit SLR-ul. Dacă tu crezi că SLR-ul este o maşină pentru băşinoşi cu bani, īmi pare rău, īnsă eşti foarte limitat īn gāndire. Dacă unii au foarte mulţi bani, asta nu īnseamnă că nu pot fi pasionaţi de maşini. M5 E60 şi M6 E63/E64 nu au cutii manuale pentru că s-a ales varianta unor cutii foarte rapide numite SMG. Aceste cutii au prins foarte bine la mulţi clienţi, aşa că nu s-a mai oferit şi o cutie manuală. Am mers īn dreapta īntr-un M6 şi schimbările atunci cānd mergi tare sunt extraordinare, te simţi ca īntr-o maşină cu cutie manuală, iar maşina trage incredibil. Cum spuneam, cati oameni atatea funduri... Pardon, pareri. Ai sa razi dar chiar suntem cativa care facem asta. Chit ca n-avem motoare mari, chit ca nu avem nuj ce rachete. Chiar ne place. Teoretic, ca persoana rationala, ar trebui sa intelegi asta. Faptul ca te incapatanezi si-ti exprimi opinia fara sa te gandesti ca unora chiar le pasa, nu-i ok. Practic, nu faci decat sa rascolesti rahatul. Capisci? PS: Crezi ca-i mai interesanta viata daca faci asta? Īnţeleg să-ţi placă să munceşti la maşină īntr-o zi frumoasă, şi eu mai fac asta. Īnsă să spui că-ţi place să stai la -10 grade sub maşină, ori eşti masochist ori ai chef de ceartă şi preferi să susţii lucruri īn care nu crezi. O să īncerc să nu mai postez aici, e clar că e o pierdere de vreme. Vezi-ţi de treaba ta, nu te preocupa de viaţa altora. |
|
|
![]()
|
|
Dacă tu crezi că SLR-ul este o maşină pentru băşinoşi cu bani, īmi pare rău, īnsă eşti foarte limitat īn gāndire. Dacă unii au foarte mulţi bani, asta nu īnseamnă că nu pot fi pasionaţi de maşini. Nu sunt deloc limitat in gandire, sa punem probl in felul urmator: 1) Esti vai steaua ta de sarac, mananci paine cu ceapa tot anu crezi ca mai poti fi pasionat de masini?NU iti zic eu ca nu,nu are rost sa visezi ca ultimul fraier cu gandul ca o sa iti iei un SLR ca tu bagi bilete la bingo cam jumatate din leafa ta.E aproape imposibil sa te gandesti la asa ceva, vb ta ai fi un masochist sau un daydreamer in toata regula, eu unu nu sunt prefer sa ma gandesc la ce imi permit nu la ce nu imi permit. Cu cei care nu muncesc si au totul deagata de la mami si tati eu ii numesc cocalari basinosi nici decum pasionati de masini, ala care e pasionat de masini este genul de am care a strans fara nici un ajutor bani ptr masina care o conduce, stie ce e aia sa o intretii din banii prorpii si tot asa, un exemplu bun ar fi interceptor dupa parerea mea, el este un pasionat a facut totul cu banii, timpul si efortul lui, in nici uncaz a altuia Acum ca fapt divers sa imi zici si mie cat de repede crezi ca poti strange 3000 de euro din munca ta fara nici un ajutor, la mine stiu ca dureaza o gramada de luni de strans din c** daca nu mai bine de un an lejer, asa ca astia care au masini de sute de mii de euro sunt majoritatea sunt niste cocalari, au avut totul deagata nu vad unde e pasiunea, pana nu stii ce implica pasiunea aia , in general multe sacrificii de obicei rupi de la gura sa faci ceva la cazan, munca ta depusa acolo, orice modificare reparatie sa fie facuta cu mana ta, si nu in service uri cum fac toti coca cu bani, inca o data NU VAD UNDE E PASIUNEA, aici e vorba de fala sa arati cat de multe chestii poti face tu cu banii si ozn conduci,ce toale ai de la D&G(duc gunoiu) sau alte firme special create ptr publicul cacacios cocalaresc, imi pare rau asa gandesc eu, limite peste limite, ideea e ca nu vad unde e pasiunea atata tot. Un exemplu bun fiul poponar a lui prigoana, ai vazut ce mufa de handicapat mintal are si ce masina conduce? ala e un pasionat de masini? e un cocalar falos atata tot ![]() This post has been edited by Dani88br: Jun 14 2010, 12:31 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nu sunt deloc limitat in gandire, sa punem probl in felul urmator: Prin ceea ce ai scris exact asta demonstrezi. 1) Esti vai steaua ta de sarac, mananci paine cu ceapa tot anu crezi ca mai poti fi pasionat de masini?NU iti zic eu ca nu,nu are rost sa visezi ca ultimul fraier cu gandul ca o sa iti iei un SLR ca tu bagi bilete la bingo cam jumatate din leafa ta.E aproape imposibil sa te gandesti la asa ceva, vb ta ai fi un masochist sau un daydreamer in toata regula, eu unu nu sunt prefer sa ma gandesc la ce imi permit nu la ce nu imi permit. Pasiunea nu are legătură cu banii pe care-i ai. Nu toate maşinile costă cāt un SLR, nu toate maşinile sunt scumpe la īntreţinere. Deşi eşti sărac, poţi avea o maşină de 1000 € care să te facă să te simţi fericit, să o repari cu multă plăcere şi să fii la fel de pasionat ca altul care are maşini de zeci sau sute de mii de euro. Cu cei care nu muncesc si au totul deagata de la mami si tati eu ii numesc cocalari basinosi nici decum pasionati de masini, ala care e pasionat de masini este genul de am care a strans fara nici un ajutor bani ptr masina care o conduce, stie ce e aia sa o intretii din banii prorpii si tot asa, un exemplu bun ar fi interceptor dupa parerea mea, el este un pasionat a facut totul cu banii, timpul si efortul lui, in nici uncaz a altuia Aici la fel demonstrezi un mod obtuz de a gāndi. Generalizezi inutil pentru că porneşti de la premisa greşită conform căreia toţi cei care au bani de la părinţi sunt automat nişte cocalari. Faptul că unul nu are bani nu-l transformă īntr-un om cu caracter. Cunosc mulţi fătălăi morţi de foame care se cred şmecheri şi inteligenţi dar de fapt sunt doar nişte penibili. Suferinţa pe burta goală este un sport deja cunoscut īn Romānia. Pasiunea nu are legătură cu modul īn care ai făcut banii, are legătură cu sentimentele pe care ţi le trezeşte un anumit lucru, īn acest caz maşinile. Faptul că unul care are bani alege să bage mulţi bani īntr-o maşină īn loc să īi bage īn droguri sau alte tāmpenii dovedeşte faptul că cel puţin īi plac maşinile, şi poate fi chiar pasionat. Acum ca fapt divers sa imi zici si mie cat de repede crezi ca poti strange 3000 de euro din munca ta fara nici un ajutor, la mine stiu ca dureaza o gramada de luni de strans din c** daca nu mai bine de un an lejer, asa ca astia care au masini de sute de mii de euro sunt majoritatea sunt niste cocalari, au avut totul deagata nu vad unde e pasiunea, pana nu stii ce implica pasiunea aia , in general multe sacrificii de obicei rupi de la gura sa faci ceva la cazan, munca ta depusa acolo, orice modificare reparatie sa fie facuta cu mana ta, si nu in service uri cum fac toti coca cu bani, inca o data NU VAD UNDE E PASIUNEA, aici e vorba de fala sa arati cat de multe chestii poti face tu cu banii si ozn conduci,ce toale ai de la D&G(duc gunoiu) sau alte firme special create ptr publicul cacacios cocalaresc, imi pare rau asa gandesc eu, limite peste limite, ideea e ca nu vad unde e pasiunea atata tot. Un exemplu bun fiul poponar a lui prigoana, ai vazut ce mufa de handicapat mintal are si ce masina conduce? ala e un pasionat de masini? e un cocalar falos atata tot ![]() Eu sunt masterand, aşa că nu pot strānge mai nimic din munca mea. Dacă tu crezi că cei care au bani sunt neapărat cocalari, o să vezi īn viitor că te īnşeli. Fi-su lui Prigoană nu este un etalon pentru toţi cei care au bani, e doar o infecţie printre mulţi alţii, īnsă nu este o dovadă că asta e situaţia generală. Eu m-am cam săturat de vorbele astea goale. Toţi cei care n-au bani de un covrig dar trag cāt pot de o maşină pe care īncearcă să o facă cāt de cāt ok spun că sunt mari pasionaţi, se dau adevărate victime de parcă-i obligă cineva să repare o maşină ruptă cu māna lor, nu asta īnseamnă pasiune. Toţi se dau pasionaţi, toţi spun că iubesc anumite maşini, că nu şi-ar lua maşina X pentru că aia e de "cocalari băşinoşi" aşa cum spui şi tu, īnsă īn momentul īn care au destui bani, devin din "pasionaţi" īn proprietari de maşini de lux, repară maşina doar la reprezentanţă, se uită de sus la cei care nu prea au bani. Caracterul nu ţine de bani. Oare Jay Leno nu e pasionat? Sau şi-a luat sute de maşini ca să sufere, e ca un fel de tārfă, iar adevăratul pasionat e acel Costel care stă sub o Dacia plin de unsoare şi după se plimbă de 50 000 şi o parchează la loc. Să fim serioşi... P.S: Īnţeleg faptul că realizezi că poate nu vei putea avea vreodată īn viaţă o maşină atāt de scumpă precum un SLR, aşa că preferi să spui că e o maşină de cocalar, īnsă nu e bine să gāndeşti aşa. Şi eu ştiu că poate nu voi avea niciodată o maşină de acest gen, īnsă asta nu mă face să nu o admir şi să nu o respect. This post has been edited by Ciupanezu: Jun 14 2010, 01:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Nu vreau sa ma mai contrazic, cu toate ca imi place sa ascult opinia fiecaruia si sa mai adaug si eu ceva din cand in cand, adevarul e undeva la mijloc, si saraci cocalari si cu bani cocalari, eu vorbesc de romani in general nu cei de afara care au o altfel de educatie si de obicei ar fi cu capul mai pe umeri cand dau de bani sau nu, nici aia nu sunt usa de biserica,cum se trezeste cu ceva bani devine plin de el, si da, cunosc si saraci si pretind a fi smekeri binenteles fara chifla la burta traiesc de pe o zi pe alta imprumuta tigari si se roaga de tine sa ii dau o cafea la tonomat,dar ei sunt smardoi d'nle:)), si te rog sa nu te enervezi pe mine dar cu jay leno nu vad unde e pasiunea, dupa parerea mea e doar un colectionar de masini si cam atat,el are bani cumpara o masina veche si ii pune pe altii sa l e repare si cam atat,in rest defileaza cu ea la discovery tv
Ai dreptate si tu din puctul tau de vedere, caracterul nu tine de bani, dar banii strica pe om de obicei, sunt sigur ca sti la ce ma refer, au nasu pe sus, ii scuipa pe toti in cap,imi fine tot felul de cretinisme dinastea care pe mine ma face sa confirm din ce in ce mai tare ca e un cocalar cu acte in regula. Si faza cu pasionatul Costel Slinosul ai pus problema gresit, ala e doar sarac, daca vinde dacia ramane fara masina de care mai are nevoie de ea iar, de alta nu e bani deoarece tara e de asa natura, atat poate oferii unora deloc altora cu varf si indesat, ce sa mai zic iubesc tara asta! Tot ce a mai ramas de spus este sa iti urez succes in continuare cu facultatea, si eu sunt masterand anul 1, aproape anul 1 mai am de dat licenta luna viitoare si ma inscriu la master. Aproape ca am uitat sa mentione ON cu e28urile sau alte masini care ar putea inlocui e28 daca tot e asa rar de gasit This post has been edited by Dani88br: Jun 14 2010, 02:15 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Discuţia e interesantă, chiar nu m-am enervat, mie chiar īmi place să discut cu cineva care foloseşte argumente.
Romānii nu prea pot fi un exemplu pentru că cei care ajung să aibă bani nu sunt decāt foarte rar oameni ok, majoritatea au furat de la stat, au dat nişte ţepe şi au avut spate politic. Eu am urmărit foarte multe prezentări făcute de Jay Leno pe site-ul său şi am rămas impresionat de modul īn care vorbeşte şi se comportă. Este clar pasionat, şi el se ocupă cu recondiţionări, şi el pune mānă, īnsă n-ar avea cum să se ocupe singur de toate maşinile şi motocicletele, gāndeşte-te că are sute. Din acest motiv a angajat mai mulţi mecanici, singur nu s-ar putea descurca, acele maşini au nevoie de o īntreţinere foarte atentă, mai ales că multe valorează enorm. Mie mi se pare pasionat pentru că deşi are bani, nu se comportă astfel, se īmbracă foarte banal dacă ai observat, are nişte blugi ponosiţi şi o cămaşă de blugi cu care filmează foarte des, se vede că nu este un om superficial căruia i-au luat banii minţile. Şi tu ai dreptate īn ceea ce zici, oamenii pot să devină mai aroganţi după ce ajung bogaţi, mulţi uită de unde au plecat, īnsă nu este o regulă. Este posibil ca mulţi dintre aceşti oameni să nu fi avut caracter din start, īnsă acest lucru nu s-a văzut pentru că nu aveau bani şi se purtau relativ ok cu cei din jur pentru a obţine diverse avantaje de la aceştia, falsitatea este o chestie comună īn ziua de azi. Pe Costel nu l-am descris suficient. Nu ştiu dacă ai observat, īnşă sunt mulţi cu diverse maşini rupte care se dau foarte māndri de faptul că īşi repară maşina cu māna lor. Este adevărat că a-ţi repara singur maşina este un frumos, īnsă mult mai important este caracterul. Mulţi fac asta tot ca să iasă īn evidenţă, să le arate altora ce mari pasionaţi sunt ei, nu fac asta din plăcere ci doar din nevoie. Pasiunea afişată ostentativ nu mi se pare ok. Mulţumesc la fel! |
|
|
![]()
|
|
Pai ce sa zic de Jay Leno,nu am zis ca e arogant, stiu ca e un tip banal, dar imi aduc aminte ca a cumparat o masian foarte rara care se numea Dusenberg( http://190slprototype.com/prototype/The_Pr...Convertible.jpg ) din cate imi aduc aminte nu a pus mana pe nimic,a chemat 2 mecanici si a rezolvat probl.Acum nu imi dau seama ce pasionat e ala care sute de masini, am inteles pasionat bmw & mercedes & audi am dat un exemplu absurd sa zicem ca iti plac modelele astea, cum poti fi pasionat de 300 de modele de masini?Sunt eu mai batut in cap dar tot colectionat in consider, mi se pare absurd sa fi pasionat dupa atatea varietati de modele inclusiv masini pe aubur are, eu cred ca el colectioneaza tot ce e vechi si rar.
Nu multi isi repara masina de a arata celorlalti ce mecanic ei, sunt nevoiti, nu au incotro stau mai mereu nasol cu banii, ai bani sa ii cumperi piese dar sa mai dai bani si la service e si mai grava situatia, eu acum vb din punctul meu de vedere, probabil mai sunt si alde Mitica Mistrie care o fac pe interesantii, ii gasesti chiar in serviceuri, sunt angajati ca mecanici dar habar nu au pe ce planeta sunt si te trezesti cu masina farmata si mai rau decat a intrat initial in service -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Are mai multe Duesenberg, e foarte pasionat de marca asta.
Īţi dai seama că nu prea are timp să se ocupe ca lumea de ele. Cam ăsta e dezavantajul de a avea bani, nu prea ai timp liber şi ai foarte multe responsabilităţi. Eu cred că iubeşte maşinile īn general, nu e pasionat de o marcă īn special. Eu am īntālnit destui care īşi repară maşină cu o māndrie rară, de parcă ar face cine ştie ce operă de binefacere. Serios vorbind, să-ţi repari singur maşina nu este atāt de dificil, mai ales dacă ai ceva simţ tehnic. Iar nevoia te īnvaţă. This post has been edited by Ciupanezu: Jun 14 2010, 03:54 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
cum poti fi pasionat de 300 de modele de masini? Aici nu cred ca sa aplica regulii de monogamie ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
domnilor renuntati la polemici....fiecare are piticii lui.....aia e....de ce trebuie sa insistati fiecare cu ideile lui cu atata patos?
interceptor si ciupanezu daca v-as lasa singuri pe o planeta a-ti fi in stare sa o spargeti in doua si sa puneti nume separate chill my brothers ![]() |
|
|
![]()
|
|
ah si xox....mane munca pe ger nu o faci din placere crede-ma....ca si eu si fratimiu am schimbat cutia si ambreiajul la mine intr*un garaj neincalzit pe ger si crede-ma distractiv a fost doar cand am intrat in casa si am terminat si era totul ok
pasiunea isi are si ea limitele ei....si eu iubesc bmw fff mult dar nici sa imi distrug sanatatea.... scuze de post consecutiv dar mi s-a oprit calc in timp ce editam |
|
|
![]()
|
|
Serios vorbind, să-ţi repari singur maşina nu este atāt de dificil, mai ales dacă ai ceva simţ tehnic. Iar nevoia te īnvaţă. Exact! Si haifisch are dreptate, sanatatea pe primul loc! 2 familiea-prieteni, 3 muierile, 4 cazanele This post has been edited by Dani88br: Jun 14 2010, 08:05 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Pana la urma Dani, ai cules anumite informatii despre noi, ca despre e28 mai putin
Revenind la cea ce ai cerut adica pareri despre e28, are dreptate Haifisch-ul. |
|
|
![]()
|
|
La locurile 3, 4 e discutabil
![]() Eu zic ca daca incepi sa cauti si sa te documentezi de pe acum, pana aduni fondurile gasesti si e28 care sa merite luat, asta daca vrei neaparat e28... |
|
|
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
la ce drumuri sunt la noi in zona crede-ma ca e solida
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 82 Joined: 20-January 08 From: Iasi Member No.: 1,422 Car: E28 Engine: M20B20 ![]() |
hmm, ai 21 de ani, ai e34, ce sa faci cu-n e28? Ia un e21.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,305 Joined: 1-May 07 From: BUCURESTI Member No.: 917 Car: E34 Engine: 525I 24V ![]() |
Sincer Bytzu alea erau BMW-uri, facute cu simt de raspundere nu ca modelele mai noi cu multa electronica, pe care mai toti soferi se bazeaza.
|
|
|
![]()
|
|
Crezi că modelele noi nu sunt făcute cu simţ de răspundere?
De ce nu e bună electronica? |
|
|
![]()
|
|
Modelele mai noi sunt facute " la norma " si nu rezista in timp ca cele mai vechi, nu mai au calitatea de alta data.
Iar referitor la electronica sa dovedit ca nu este foarte fiabila. Vezi problemele Toyota care este lider mondial si vine din tara integratelor. |
|
|
![]()
|
|
Sunt făcute la fel.
Nu poţi emite păreri cu privire la fiabilitate fără să fi avut un BMW nou. Majoritatea BMW-urilor sh din ţară au sute de mii de km, iar proprietarii romāni nu le īntreţin corespunzător, normal că nu sunt fiabile. Nu ai cum să eviţi lucrurile electronice. Suntem īnconjuraţi de electronică, iar acest lucru este pozitiv. |
|
|
![]()
|
|
Pot foarte sincer s-a emit pareri despre fiabilitatea BMW-urilor mai noi, din moment ce pe toate forumurile, se plange toata lumea de fiabilitatea lor.
Corect nu am avut un BMW nou si chiar daca as avea bani necesari tot nu mi-as lua asa ceva. Prefer sa ma orientez catre alta marca. Chestia cu bani este la nivel national acuma ca de a venit criza peste noi si alti se cearta pe ciolan si fraierii o sa plateasca toate dandanalele. Vezi tu de ce intra in tara BMW_uri cu sute de mii de km, si nu le intretin cum trebuie. Corect ca nu avem cum sa evitam lucrurile electronice dar ele sunt bune doar in electrocasnice, it, si altele. Aici este un lucru pozitiv. |
|
|
![]()
|
|
Nu poţi pentru că pleci de la o premisă greşită.
Cei de pe forumurile din Romānia nu au BMW-uri cumpărate noi, au maşini cu km daţi īnapoi, maşini neīntreţinute corespunzător, oameni cu pretenţii prea mari. Vor să dea 10 000 pe o maşină şi să nu mai bage altceva īn afară de ulei, iar asta nu se poate, mai ales cu o maşină sh. N-are legătură, oamenii oricum īşi cumpără maşini mai scumpe decāt īşi permit, asta e de mulţi ani la noi. Electronica īn domeniul auto este un lucru pozitiv, d-aia este atāt de folosită. N-are rost să-ţi dau alte argumente, este un lucru evident. |
|
|
![]()
|
|
De ce crezi tu ca plec de la premisa gresita?
Si eu am cumparat o masina sh, si tu tot sh ai luat, dar nu am avut pretenti de la masina de 22 de ani, si cu toate aste sa sti ca mergea foarte bine. Electronica in domeniul auto este buna in momentul in care este fiabilizata nu oricum. |
|
|
![]()
|
|
Pentru că iei drept etalon părerile unora de pe internet.
Mie mi se par fiabile BMW-urile noi pentru că nu am aşteptări şi pretenţii aberante. Electronica este destul de fiabilă avānd īn vedere că este utilizată īn domeniul auto de atāt de mulţi ani. Nimic nu ţine o viaţă, este normal să mai pice cāte un senzor. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Electronica este foarte fiabila. Ce probleme am vazut raportat pe forumuri de obicei tin de lucruri mechanice, cau cel mult un sensor sau actuator. Si la ele de obicei problema e mechanica (e.g potentiometru uzat la debitmetru).
Probleme cu sisteme electronice au avut francezi si italieni mai mult, de obicei din cauza contacte imperfecte. Dar asta e cam timpul trecut. Legat de sisteme gen control electronic de stabilitate, si eu cred ca la cineva inconstient poate sa da o incredere falsa de control asupra masina in conditii de circulatie la limita de margina de siguranta. Dar aici nu masina este de vina, ci soferi ca nu realizezi ca exista totusi ceva limite. Adica, inconstienti, care avem multi in tara asta. Toyota a avut probleme cu control de calitate, si iarasi, problema cu pedala de acceleratie era de natura mechanica, ca si covorasele. Eu de ani de zile spun oricine care vrea sa aude ca Yaris e o masina proasta. Bine ca a ajuns si restul planetei la concluzia asta in sfarsit. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
Nu este vorba doar de parerile dupa internet, este vorba si de cate piese de BMW_uri noi am dat.
In alta ordine de idei, aveam pretentii mari de la modelele noi doar pentru ca au fost gandite ca o evolutie a modelelor vechi. Daca tie ti se pare ca electronica este fiabila poti sa enumeri ce piese de electronica ai schimbat tu la masina ta, ca doar este mai noua. Daca vrei iti pot spune si eu ce am schimbat la e28-ul meu de cand am cumparat-o. Doar rotorul, atata. Corect ca o piesa electronica sa nu tina o viata dar nici sa pice cand iti este lumea mai draga. |
|
|
![]()
|
|
Nu ai de unde să ştii cāte sute de mii de km aveau maşinile alea şi cāte ore de funcţionare.
Piese de electronică? Debitmetru, senzor de la axa cu came, sondă lambda. Īnţeleg că ai schimbat doar rotorul, īnsă poate nu mergi prea mult cu E28-ul din cauză că ai altă maşină sau pur şi simplu ai avut noroc. Nu astfel se emit judecăţi cu privire la fiabilitatea unei īntregi generaţii de maşini. Corect este să vezi fiabilitatea unei maşini noi, nu a unor, īn mare parte, cazane cu sute de mii de km aduse din Germania pentru că erau mai ieftine decāt alte maşini similiare dar īn stare bună. |
|
|
![]()
|
|
Nimic nu ţine o viaţă, este normal să mai pice cāte un senzor. Da, dar de obicei pica partea mechanica. Daca gandim ca electronica e root of all evil, vreau sa va dau ca exemplu un sistem de injectie motronic, care e mai usor de intretinut si de reparat ca un sistem L-jetronic , care, fata de motronic, are mai putine electronica, dar are in plus o gramada de tevuse, valve, supape, chestii care miros a benzina si/sau ulei, .... . Sa nu va mai spun de carburatoare gen solex 4a1 sau zenith-uri pe care le am eu pe 528. Electronica a fost foarte important in dezvolare tehnologica la masini, cresterea performatelor, cresterea randamentului, reducere de noxe. Nu este vorba doar de parerile dupa internet, este vorba si de cate piese de BMW_uri noi am dat. ... Corect ca o piesa electronica sa nu tina o viata dar nici sa pice cand iti este lumea mai draga. Eu la septar, care are o caruta de electronica, am schimbat doar debitmetru pentru ca era uzat mechanic. In rest am schimbat multe piese la mechanica. Poate problema cu electronica e ca nu prea ai sa repari in momentul cand pica. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
Sunt total de acord cu tine.
Electronica constituie cel mai mare progres din industria auto. Totul a fost eficientizat prin electronică. |
|
|
![]()
|
|
Corect nu am de unde sa stiu cate sute de mi de km aveau masinile respective.
Da ai dreptate nu am facut multi kilometri cu masina, dar avand in vedere ca era o masina veche, ar fi trebuit sa cada orice pe masina, si cand colo ce sa vezi, nu a avut nevoie de aproape nimic. Cu norocul nu mai convins deloc, nu am avut o dacie, ca sa-mi poti spune ca am avut noroc. Atunci spune-mi tu cum sa judec fiabilitate unei generati de masini, vezi e28-ul si e34, cand ele sunt de referinta in gama BMW, la fiabilitate, tocmai din cauza faptului ca erau forte sarace in electronica? |
|
|
![]()
|
|
Norocul contează chiar dacă nu e vorba de o Dacia, totuşi vorbim de o maşină la care pot pica sute de piese.
Fiabilitatea nu se judecă īn funcţie de cāteva exemple. Eu cred că fiabilitatea BMW-urilor noi şi vechi este similară, ceea ce contează este modul de exploatare şi īntreţinere. E34 nu e deloc foarte sărac īn electronică, mai ales cele din ultimii ani. |
|
|
![]()
|
|
Bart eu ma refeream la modele mai noi, e32 nu intra in categoria celor mai noi.
Sunt de acord cu tine Ciupanezu, ca electronica este cel mai mare progre in domeniul auto dar si asta are o limita, pe care a atins-o de cativa ani buni. Daca incepem sa vorbim de noroc si in domeniu auto strain atunci ne-am dus pe copca. |
|
|
![]()
|
|
Maşinile sunt foarte complexe şi au mii de piese.
Nu crezi că trebuie să ai şi ceva noroc să nu pice chiar nimic īn mulţi ani? |
|
|
![]()
|
|
Luna trecuta am fost in Germania cu varul meu (unii il stiti), sa-si cumpere masina.
Povestea incepe foarte cunoscut, asa-i? Doar ca el si-a luat un passat cc cu 14.000 km, cu garantie si toate alea. Deci nu cazan. Din intamplare, echipa care o coordoneaza la continental a scris softul pentru sistemul de directie al masinii. Mi-a explicat pe drum cat de complex e sistemul asta. Volanul nu mai revine pe pozitie din cauza mecanicii, e actionat doar de servomotoare. Iar softul care le controleaza e testat si ras-testat sa nu pice. Si nu pica, mai ales ca are si sisteme de backup pentru cazul in care pica vreo componenta electronica. In concluzie, o masina foarte desteapta. Iar asta doar pentru ca e gandita sa ofere mult mai multa siguranta decat una veche. Si eu sunt pro masini vechi dar... As da oricand mecanica si feed-back-ul unei masini vechi pe un sistem la zi, actual, care are mai multa grija de mine decat 3 imbinari de metal. Just my 2 cents. PS: dupa ce am ajuns cu avionul acolo am inchiriat un seria 1 si-am reusit sa-l bagam in limp mode dupa vreo suta de km de autostrada mersi cu 200+ km/h (evident unde puteam, in rest am respectat restrictiile - n-aveam chef nici unul din noi de amenzi), si nu-i prima oara cand citesc/vad bmw-uri noi care intra in limp mode din varii motive. Ce am subliniat mai sus, e ca masina are grija de tine. Nu-i un lucru rau cand se intampla. Poate ca e frustrant sa nu se mai tureze ori sa mai mearga motorul cat sa iesi de pe autostrada DAR e pentru binele tau. Iar asta nu-si dau multi seama si le injura, stiu un caz concret cu un bizon din iasi cu seria 5 care dupa ce nu mai vroia sa mearga peste 2000rpm, ii spunea ca tre sa mearga la dealer. Omu nu pricepea in ruptul capului de ce. Ca doar e masina noua nene, pemfeu. Poftim. I-am zis sa-si inchida masina s-o lase 5 minute (am citit cand a patit robert asta cu x5-ul, am banuit ca-i aceeasi problema) si cand i-a dat start a pornit iar in parametri normali. Probabil si-a facut o recalibrare ori nu i-a convenit ei ceva pe undeva. In fine. Sper ca m-am facut inteles. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
Da xox te-ai facut inteles, dar noi vorbeam de masini de strada nu de circuit, sa dam in ele pana nu mai pot.
Ti-ar conveni sa intre in limp mode asa din varii motive cand tu ai nevoie de masina, ca asa vrea ea? Sincer nu prea cred ca ar fi normar. Ciupanezu, hai sa fim seriosi ca nu suntem copii de scoala, stim cu toti ca masinile sunt facute din mii si mii de piese, dar cand intervine foarte multa electronica si nu mai esti tu stapan pe volan "covrig" deja este prea mult. Poate chestia asta tine si de modul de a conduce si perioada in care ai invatat sa conduci si de masinile pe care le-ai condus. Oricum daca vrei sa dezbatem chestia asa masini vechi vs masini noi ar trebuii sa ne vedem fata in fata. Asa vorbin sa ne aflam in treaba si nimic nu rezolvam nimic. Ii terminam topicul lui Dani care sincer nu cred ca a aflat mare lucru despre o posibila achizitie. |
|
|
![]()
|
|
Passat-ul cc e de strada
![]() Si de acord, uite ca exemplu: eu dupa E30 nu m-am simtit prea bine in E46. Nu mai simteam nici un feedback nimic de la masina. Plus ca n-o vad toata, obisnuit fiind sa vad portbagajul de la E30, parcarile erau floare la ureche. Asta a mea n-are nici senzori de parcare, asa ca... am fost nevoit sa ma obisnuiesc cu noile dimensiuni. Ca sa fiu complet la obiect, eu am un M43. Deci fara milioane de senzori sau de electronica. Dar chiar si faptul cu am 6 airbag-uri ma face sa ma simt mai bine cand merg, sa ma simt mai protejat, mai ales dupa accidentul nefericit cu E30-ul. (accident care oricum a fost din vina mea). Plus de asta m-am obisnuit cu ea asa, deja ne cunoastem, deja e alta treaba. Apreciez chiar si ac-ul, mai ales pe caldurile astea. Ergo: discutia nu-i masini vechi vs masini noi. E vorba de o pasiune. E vorba de placerea de a conduce. Amandorura va place sa va aruncati in discutii inutile dar care sunt pe langa subiect. Mai imi spunea Ciupanezu ca sa-mi vad de viata mea, cand el comenteaza peste tot. Chiar nu-mi pasa, nu-i vorba de viata mea ori a lui a altora. E vorba de pasiune, de feeling. Ce-ti face placere si ce nu, iar intre pasiune si necesitate e o limita care unii o cunosc, altii nu. Iar in capul meu compromisul inseamna una, cand impaci si pasiunea si necesitatea, in capul altora linia nu e asa fina. Amandoi aveti dreptate din punctul vostru de vedere, dar daca nu v-ati ancora in stereotipuri si ati accepta si celalalt punct de vedere, am ajunge toti mai departe. Dixit. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
Da xox te-ai facut inteles, dar noi vorbeam de masini de strada nu de circuit, sa dam in ele pana nu mai pot. Ti-ar conveni sa intre in limp mode asa din varii motive cand tu ai nevoie de masina, ca asa vrea ea? Sincer nu prea cred ca ar fi normar. Ciupanezu, hai sa fim seriosi ca nu suntem copii de scoala, stim cu toti ca masinile sunt facute din mii si mii de piese, dar cand intervine foarte multa electronica si nu mai esti tu stapan pe volan "covrig" deja este prea mult. Poate chestia asta tine si de modul de a conduce si perioada in care ai invatat sa conduci si de masinile pe care le-ai condus. Oricum daca vrei sa dezbatem chestia asa masini vechi vs masini noi ar trebuii sa ne vedem fata in fata. Asa vorbin sa ne aflam in treaba si nimic nu rezolvam nimic. Ii terminam topicul lui Dani care sincer nu cred ca a aflat mare lucru despre o posibila achizitie. Eu de maşini de stradă vorbesc. Īn limp mode poate intra din cauza combustibilului, unei sonde lambda, unei bobine, chestii destul de banale. Şi totuşi era vorba de o maşină īnchiriată, aşa că nu o poţi compara cu o maşină personală. Gāndeşte-te cāţi km parcurge maşina aia şi īn ce regim. Ca să īncheiăm discuţia, eu nu sunt īmpotriva maşinilor vechi şi nici nu vroiam să pornesc o discuţie maşini vechi vs. maşini noi. După părerea mea, o maşină veche īn stare impecabilă din punct de vedere tehnic e foarte mişto, dar nu ca maşină de zi cu zi. O maşină modernă este mai potrivită traficului aglomerat din perspectiva mea. Şi eu am condus noul seria 5 şi nu mi-a plăcut faptul că feedback-ul din volan era 0, īnsă maşina aia era atāt de mişto īn rest īncāt aş cumpăra-o şi māine dacă mi-aş permite. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Eu de maşini de stradă vorbesc. Īn limp mode poate intra din cauza combustibilului, unei sonde lambda, unei bobine, chestii destul de banale. Şi totuşi era vorba de o maşină īnchiriată, aşa că nu o poţi compara cu o maşină personală. Gāndeşte-te cāţi km parcurge maşina aia şi īn ce regim. Ca să īncheiăm discuţia, eu nu sunt īmpotriva maşinilor vechi şi nici nu vroiam să pornesc o discuţie maşini vechi vs. maşini noi. După părerea mea, o maşină veche īn stare impecabilă din punct de vedere tehnic e foarte mişto, dar nu ca maşină de zi cu zi. O maşină modernă este mai potrivită traficului aglomerat din perspectiva mea. Şi eu am condus noul seria 5 şi nu mi-a plăcut faptul că feedback-ul din volan era 0, īnsă maşina aia era atāt de mişto īn rest īncāt aş cumpăra-o şi māine dacă mi-aş permite. Poate ca ai sa razi, dar o masina veche care se afla in starea in care se afla si masina ta, in cazul de fata un e28, pot sa garantez intr-o anumita masura ca e28 e mai fiabil decat e39. -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
Amandoi aveti dreptate din punctul vostru de vedere, dar daca nu v-ati ancora in stereotipuri si ati accepta si celalalt punct de vedere, am ajunge toti mai departe. Dixit. Iar dau reply-uri care nu le citeste nimeni. Uneori chiar ma intreb de ce-mi mai bat capul cu un forum. De fapt ma intreb in general de ce-mi bat capul cu oameni care nu vor intelege niciodata ca o masina nu conteaza. Conteaza cum gandesti. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
Ciupanezu sa le luam pe rand ca sa ne intelegem.
1) La o masina mai veche nu iti intra in limp mode din cauza benzinei, sonde, bobine sau alte chesti. Ori merge ori nu. 2) Nu conteaza ca este o masina inchiriata sau personala, este o masina si atata. 3) Nu are nici o legatura cati km parcurge masina si nici modul de functionare. 4) O masina veche, nu trebuie sa fie in stare impecabila din punct de vedere tehnic ca sa fie misto, trebuie sa functioneze si atata, pentru asta a fost gandita, sa mearga si sa mearga. 5) Iar noul seria 5, daca nu are feedback, pentru ce sa-l iau, doar ca arata misto, si sunt in ton cu moda? |
|
|
![]()
|
|
eu am si e28 si e39, folosesc e28 ul ca masina de zi cu zi si e39 le la drum lung in weekend si concedii doar prefer mai mult e28 pt zi cu zi din 2 motive 1vizibilitate mai buna si mai simplu de parcat si strecurat prin trafic 2 costuri de intretinere mai mici nu vad de ce nu ar fi buna o masina veche pt zi cu zi intradevar mi ar place sa am e28 ul bibelou si sa il scot o data pe luna din garaj dar deocamdata nam garaj si nici bibelou nu e dar e o masina foarte buna Eu chiar nu am nici o problemă cu vizibilitatea din E39, iar parcările sunt foarte simple, cu orice maşină te obişnuieşti după ce o conduci o vreme. Sunt de acord īn privinţa celui de-al doilea motiv, adică ai preferat să gāndeşti raţional şi să foloseşti maşina cu care poţi merge mai ieftin zilnic. Pentru că o maşină veche, dacă o loveşti, va fi mai greu să o aduci la aceeaşi stare faţă de o maşină mai nouă. Şi pentru că o maşină mai nouă e un pic mai confortabilă decāt una mai veche, iar pentru un om asta trebuie să conteze, calitatea vieţii. Īn plus, o maşină veche oferă o siguranţă mult mai redusă decāt una modernă, aşa că pentru a merge zilnic contează şi asta. De ce să-ţi rişti viaţa zilnic cānd poţi beneficia de o siguranţă mai mare? E clar că poţi muri şi īntr-o maşină modernă, īnsă şansele sunt mai mici. Poate ca ai sa razi, dar o masina veche care se afla in starea in care se afla si masina ta, in cazul de fata un e28, pot sa garantez intr-o anumita masura ca e28 e mai fiabil decat e39. Eu sunt sigur că este la fel de fiabil, am īncredere īn marca BMW, īnsă n-ai de unde să ştii dacă este mai fiabil. De cānd am pus-o la punct, nimic nu mi-a mai picat, merge impecabil. Ciupanezu sa le luam pe rand ca sa ne intelegem. 1) La o masina mai veche nu iti intra in limp mode din cauza benzinei, sonde, bobine sau alte chesti. Ori merge ori nu. 2) Nu conteaza ca este o masina inchiriata sau personala, este o masina si atata. 3) Nu are nici o legatura cati km parcurge masina si nici modul de functionare. 4) O masina veche, nu trebuie sa fie in stare impecabila din punct de vedere tehnic ca sa fie misto, trebuie sa functioneze si atata, pentru asta a fost gandita, sa mearga si sa mearga. 5) Iar noul seria 5, daca nu are feedback, pentru ce sa-l iau, doar ca arata misto, si sunt in ton cu moda? 1. O maşină veche te poate lăsa īn drum la fel de des precum o maşină mai nouă intră īn limp mode. De ce te interesează aşa mult acest limp mode? Crezi că aşa păteşti zilnic cu o maşină modernă? Te asigur că te īnşeli. 2. Ba contează foarte mult. Nefiind o maşină personală, nu a fost condusă şi īngrijită la fel ca una personală. Se poate compara vreodată o maşină de firmă cu una personală? Foarte, dar foarte rar. Majoritatea celor care au pe mānă maşini de firmă le ucid, acelaşi lucru se īntāmplă cu cele īnchiriate. 3. Fiabilitatea este influenţată de km parcurşi şi de regimul de funcţionare. 4. Acum depinde şi ce standarde ai. Dacă nu e īn stare impecabilă, īnseamnă că vei petrece mult timp sub ea decāt īn ea, că te va lăsa īn drum, nu pera e bine aşa. 5. Am zis că nu are feedback īn volan, īn rest e o maşină genială. This post has been edited by Ciupanezu: Jun 16 2010, 10:49 AM |
|
|
![]()
|
|
Ciupanezu, asa nu ajungem la nici un numitor comun asa ca trebuie sa ne intalnim la o "BERE".
![]() |
|
|
![]()
|
|
Sau Cola.
![]() |
|
|
![]()
|
|
OK.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
si au trait fericiti pana la adanci batraneti
![]() -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
Eu chiar nu am nici o problemă cu vizibilitatea din E39, iar parcările sunt foarte simple, cu orice maşină te obişnuieşti după ce o conduci o vreme. Sunt de acord īn privinţa celui de-al doilea motiv, adică ai preferat să gāndeşti raţional şi să foloseşti maşina cu care poţi merge mai ieftin zilnic. Pentru că o maşină veche, dacă o loveşti, va fi mai greu să o aduci la aceeaşi stare faţă de o maşină mai nouă. Şi pentru că o maşină mai nouă e un pic mai confortabilă decāt una mai veche, iar pentru un om asta trebuie să conteze, calitatea vieţii. Īn plus, o maşină veche oferă o siguranţă mult mai redusă decāt una modernă, aşa că pentru a merge zilnic contează şi asta. De ce să-ţi rişti viaţa zilnic cānd poţi beneficia de o siguranţă mai mare? E clar că poţi muri şi īntr-o maşină modernă, īnsă şansele sunt mai mici. Eu sunt sigur că este la fel de fiabil, am īncredere īn marca BMW, īnsă n-ai de unde să ştii dacă este mai fiabil. De cānd am pus-o la punct, nimic nu mi-a mai picat, merge impecabil. 1. O maşină veche te poate lăsa īn drum la fel de des precum o maşină mai nouă intră īn limp mode. De ce te interesează aşa mult acest limp mode? Crezi că aşa păteşti zilnic cu o maşină modernă? Te asigur că te īnşeli. 2. Ba contează foarte mult. Nefiind o maşină personală, nu a fost condusă şi īngrijită la fel ca una personală. Se poate compara vreodată o maşină de firmă cu una personală? Foarte, dar foarte rar. Majoritatea celor care au pe mānă maşini de firmă le ucid, acelaşi lucru se īntāmplă cu cele īnchiriate. 3. Fiabilitatea este influenţată de km parcurşi şi de regimul de funcţionare. 4. Acum depinde şi ce standarde ai. Dacă nu e īn stare impecabilă, īnseamnă că vei petrece mult timp sub ea decāt īn ea, că te va lăsa īn drum, nu pera e bine aşa. 5. Am zis că nu are feedback īn volan, īn rest e o maşină genială. dupa ce conduci ceva timp un TIR si pe ala il parchezi usor eu faceam comparatie intre cele 2 modele la e39 nu ai vizibilitate in imediata apropiere a masinii iar parcarile cu spatele in locuri inguste fara PDC sunt amuzante ![]() iar ca costuri in caz de accident nu are cum sa fie mai ieftine piesele la una dupa 2000 fata de o masina din 80si ceva la confort si siguranta normal ca una mai noua e mai buna de asta lucrurile evolueaza, ca sa fie mai sigure si mai simplu de folosit daca nu ar fi fost cazanele astea vechi cele noi nu erau asa de evoluate, confortabile si pline de electronica ![]() masinile mai noi le vad ca o imbunatatire a modelelor vechi |
|
|
![]()
|
|
Mă rog, mie mi se pare foarte simplu de parcat E39, nu e o maşină atāt de mare.
Eu nici măcar nu am PDC şi niciodată nu am zgāriat-o la parcare. Plus că am servotronic, aşa că manevrele de parcare sunt super simple. This post has been edited by Ciupanezu: Jun 16 2010, 01:21 PM |
|
|
![]()
|
|
promit ca daca o sa purtati discutia asta la circ nu ma bag.....stau si ma uit la voi cum vorbiti de parcari si vizibilitate
![]() |
|
|
![]()
|
|
E bună şi părerea unui ultras.
Pe de altă parte, de ce tragi concluzii pe baza unor idei preconcepute? Pe lāngă faptul că nişte prezoane nu necesită vreo mare pricepere, am făcut cu māna mea destule lucruri la maşina mea. Mă duc la service doar atunci cānd am nevoie de un elevator, īn rest schimb singur orice. Sau tu crezi că dacă ai o maşină mai nouă, automat īţi curge scuipatul din gură, iar atunci cānd vezi un martor aprins īn bord anulezi orice plan şi te īndrepţi spre reprezentanţă? Deci dacă nu am avut un BMW mai vechi, nu ştiu ce īnseamnă un BMW. Probabil că E39 este un Geely. Bravo, bună mentalitate. Tu dă bi dă best, ai laic motosicli end Bemve. |
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
E bună şi părerea unui ultras. Pe de altă parte, de ce tragi concluzii pe baza unor idei preconcepute? Pe lāngă faptul că nişte prezoane nu necesită vreo mare pricepere, am făcut cu māna mea destule lucruri la maşina mea. Mă duc la service doar atunci cānd am nevoie de un elevator, īn rest schimb singur orice. Sau tu crezi că dacă ai o maşină mai nouă, automat īţi curge scuipatul din gură, iar atunci cānd vezi un martor aprins īn bord anulezi orice plan şi te īndrepţi spre reprezentanţă? Deci dacă nu am avut un BMW mai vechi, nu ştiu ce īnseamnă un BMW. Probabil că E39 este un Geely. Bravo, bună mentalitate. Tu dă bi dă best, ai laic motosicli end Bemve. nu era nici o idee preconceputa...ma refeream exact la ceea ce scriu useri de teapa ta pe aici pe forum probabil din lipsa de ocupatie..nu e frumos sa vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti nici teoretic si nici practic, n-am nici timp si nici chef sa argumentez ceva mai mult de atit ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dar tu ce tip de user eşti?
Ce răspuns arogant mi-ai dat, probabil te simţi mult mai bine acum. Nu ai argumentat nimic, probabil că nici nu poţi. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
iar scandal?
![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
Nu.
![]() Ultraşii au prea mult patos. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() beemwe - ist ![]() Group: Members Posts: 251 Joined: 4-February 07 From: Drobeta Turnu Severin Member No.: 606 Car: 320i E36 coupe Engine: m50b20 S2 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
hmm, ai 21 de ani, ai e34, ce sa faci cu-n e28? Ia un e21. Daca un e28 nu mai gasesc in stare buna, dar ce zic eu e28, un e34 nu mai gasesti bun, toate is niste jafuri in toata regula, nu sunt bune nici sa ma duc cu ele pana la piata ca iti pica ceva la motor.... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
ciupanezule daca ar fi sa dai curs invitatiilor la bere sau cola ale celor cu care discuti in contradictoriu pe forum apai e clar ca ai avea ficatul in pioneze sau ti-ar trebui un ditamai depozit unde sa le parchezi pe toate
hai terminati ca nu asta era scopul topicului...mi-ati umplut mailul de notificari ![]() dani daca te putem ajuta cu ceva zi-ne...eu pot sa iti aflu diferite preturi la piese pt e28, e34 etc ca sa stii cam cat te costa intretinerea unui cazan din asta cum avem noi ![]() Daca un e28 nu mai gasesc in stare buna, dar ce zic eu e28, un e34 nu mai gasesti bun, toate is niste jafuri in toata regula, nu sunt bune nici sa ma duc cu ele pana la piata ca iti pica ceva la motor.... mai gasesti dar trebuie sa cauti...sierra1771 (sorin) are unul care se tine f bine....e luat acum 2 ani, parca din tm ....deci se poate...dar trebuie sa insisti -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
dani daca te putem ajuta cu ceva zi-ne...eu pot sa iti aflu diferite preturi la piese pt e28, e34 etc ca sa stii cam cat te costa intretinerea unui cazan din asta cum avem noi ![]() Da ati putea cu totii defapt, vreau sa imi bag in 524 un duralube ce ziceti e bine sau nu? toata lumea am observat ca il lauda Si tu ciupanezule o sa mori la cata scarba dinaia de cola bagi in tine, eu unu nu ma apropii de ea nici daca ar fi ultimul de baut , nici daca m ai duce pe o insula pustie fara apa, doar cola ![]() Si apropo m am hotara ce masina vreau sa imi iau! Este vorba de alt e34 dar de data asta pe benzina, un 520i din 94-95 manual/hidramat si cat mai mult optiuni pe el, merge si un 525i sa IA daca il gasesc full ambele alegeri care le am facut sa fie cu numere de germania ca am acte de e34, asa ca imatricularea nu ar trebui sa fie o problema This post has been edited by Dani88br: Jun 16 2010, 08:23 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Cam multa cola, ideal ar fi sa iti reduci portia cat mai poti, pentru ca mai incolo sa nu o reduci de nevoie ...
Totusi un pahar ( normal ) de cola e recomandat pe zi. -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
fost sportiv de performanta? ce sport?
@gabita eu stiam ca ginecologia e punctul tau forte nu problemele de nutritie ![]() This post has been edited by haifisch: Jun 16 2010, 08:27 PM |
|
|
![]()
|
|
Ginecologia e o meserie pe care o practic in timpul liber, gratis, pentru ca placerea de obicei e din partea mea ...
Iar in legatura cu nutritia, zic si eu ceea ce mai prind cu cate o ureche. ![]() -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
Da ati putea cu totii defapt, vreau sa imi bag in 524 un duralube ce ziceti e bine sau nu? toata lumea am observat ca il lauda Si tu ciupanezule o sa mori la cata scarba dinaia de cola bagi in tine, eu unu nu ma apropii de ea nici daca ar fi ultimul de baut , nici daca m ai duce pe o insula pustie fara apa, doar cola ![]() Si apropo m am hotara ce masina vreau sa imi iau! Este vorba de alt e34 dar de data asta pe benzina, un 520i din 94-95 manual/hidramat si cat mai mult optiuni pe el, merge si un 525i sa IA daca il gasesc full ambele alegeri care le am facut sa fie cu numere de germania ca am acte de e34, asa ca imatricularea nu ar trebui sa fie o problema buna alegere -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Da ati putea cu totii defapt, vreau sa imi bag in 524 un duralube ce ziceti e bine sau nu? toata lumea am observat ca il lauda Si tu ciupanezule o sa mori la cata scarba dinaia de cola bagi in tine, eu unu nu ma apropii de ea nici daca ar fi ultimul de baut , nici daca m ai duce pe o insula pustie fara apa, doar cola ![]() Si apropo m am hotara ce masina vreau sa imi iau! Este vorba de alt e34 dar de data asta pe benzina, un 520i din 94-95 manual/hidramat si cat mai mult optiuni pe el, merge si un 525i sa IA daca il gasesc full ambele alegeri care le am facut sa fie cu numere de germania ca am acte de e34, asa ca imatricularea nu ar trebui sa fie o problema Nu e bun de nimic Dura Lube. Citeşte asta ca să te lămureşti: http://oilspecialist.com/reasons/the-facts...-additives.html Am zis că sunt fost sportiv. Nu poţi să pici testul doping din cauza Coca Cola, nu conţine substanţe dopante. E mişto E34 şi sunt mai mari şanse să găseşti unul īn stare satisfăcătoare. Cam multa cola, ideal ar fi sa iti reduci portia cat mai poti, pentru ca mai incolo sa nu o reduci de nevoie ... Totusi un pahar ( normal ) de cola e recomandat pe zi. Toată lumea īmi spune asta, īnsă e o dependenţă. Asta se zice de vin nu de Cola. ![]() fost sportiv de performanta? ce sport? Tenis de cāmp. |
|
|
![]()
|
|
Cam multa cola, ideal ar fi sa iti reduci portia cat mai poti, pentru ca mai incolo sa nu o reduci de nevoie ... Totusi un pahar ( normal ) de cola e recomandat pe zi. ai inebunit cum sa recomanzi jigodia aia de bautura? Seamana cu ulei de diesel neschimbat de 100 000 km @ cipupanezu- am glumit la faza cu doping, in sensul ca e o porcarie, nu stiu de ce prinde la atata lumea tampenia aia, eu de abia ma ating de o pere pe canicula asta, in rest apa cai mai buna ca orice. Mizeria aia de cola imi provoaca mai multa sete, daca beau 5 litrii de cola pe zi fac dracu blocaj renal ![]() This post has been edited by Dani88br: Jun 16 2010, 08:46 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
pai ia fa un jogging weekendu asta pana la circ sa mai scoti cola aia din tine
oho hai sa ne luam head&shoulders sa bagam in motoare ![]() de acum incolo spalati-va pe cap cu duralube ![]() |
|
|
![]()
|
|
Poate vin, nu ştiu sigur īncă, sunt īn sesiune.
Probabil că e mai bună ca şampon decāt ca aditiv. ![]() @ cipupanezu- am glumit la faza cu doping, in sensul ca e o porcarie, nu stiu de ce prinde la atata lumea tampenia aia, eu de abia ma ating de o pere pe canicula asta, in rest apa cai mai buna ca orice. Mizeria aia de cola imi provoaca mai multa sete, daca beau 5 litrii de cola pe zi fac dracu blocaj renal ![]() Eu nu beau nimic altceva, mă rog, mai beau şi apă. Alcool nu beau deloc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th August 2025 - 04:12 PM |