![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 5-March 08 Member No.: 1,505 Car: E21 Engine: 1.8 ![]() |
Vand un turometru cu shift light (turatia la care se aprinde lumina este reglabila printr-un potentiometru),cu lumina albastra (gen plasma).
Stare: ca nou, nu mai am insa cutia lui,am insa sistemul de prindere si hartia cu modul de conectare Motivul vanzarii: nu am reusit sa il montez pe masina mea (seat ibiza) si era nevoie de un electrician, am lasat-o balta in cele din urma Pret: 120 RON Vand Kit de admisie sport, este universal,este ca nou, la fel, a fost cumparat pentru masina mea dar la fel nu am mai avut timp sa il montez si sa umblu peacolo, + ca ma costa toata chestiunea asta.Firma Kitului: Hurricane.In pret intra filtrul propriu zis si tubul de admisie a aerului rece din afara compartimentului motor (sub motor,in spoiler,etc) Pret: 150 RON Tel: 0726 125 430 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 30-May 08 From: Satu Mare/Cluj Member No.: 1,666 Car: ex E36 Engine: M50 2.0 150CP ![]() |
De unde esti?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 03:51 PM |