![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
||||
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 9-March 09 From: FOCSANI Member No.: 2,587 Car: un amarat de 520i Engine: motor de drujba ![]() |
Dupa cum spune si titlul vand jante 17'' pentru E39 sau E38 , ET 13 , 8.5 J si anvelope 225/45 r 17 unele bune , unele cam uzate , sau schimb cu jante 18'' ofer diferenta (preferabil negre) . Nu au fost sudate , nu sunt strambe , au urme de uzura normale ...
Pret 500 negociabil ... ![]() -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ...
|
|||
|
||||
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
nu sunt sigur, dar la e 38 nu cred ca merg.
...ori ai montate inele pe e 39. |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 9-March 09 From: FOCSANI Member No.: 2,587 Car: un amarat de 520i Engine: motor de drujba ![]() |
nu sunt sigur, dar la e 38 nu cred ca merg. ...ori ai montate inele pe e 39. Stai linistit ca stiu ce spun ... nu am BMW de ieri . ![]() Nu am inele de centrare , asa cum intra la mine intra si la E38 la fix . ![]() Pentru contact YM: roscat_66 sau 0723 783 802 , 0765 997 554 -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ...
|
|
|
![]()
|
|
M-am uitat prin regulamente pe aici si n-am vazut nicio mentiune in privinta up-urilor (s-ar putea sa fi vazut prost)
AP ! ![]() Rog un moderator daca poate sa-mi modifice in anunt , sa puna intre 500 si negociabil un "euro" ca sa nu creem confuzie ! Multumesc ! This post has been edited by AndrEI_VN08RSK: Mar 10 2009, 06:37 PM -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ...
|
|
|
![]()
|
|
Hai la jante k-lumea , jos cu chinezariile !!
![]() -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ...
|
|
|
![]()
|
|
Sus cu ele ! (nu mai veniti cu oferte de genu "300 euro" , multumesc ) -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ...
|
|
|
![]()
|
|
Se poate inchide !
Multumesc . -------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 22 Joined: 9-February 09 From: Dr Tr Severin Member No.: 2,527 Car: E39 Engine: M50 ![]() |
mai e valabil anuntul?
-------------------- "Dont drive faster then your gardian angel can fly"
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- ..vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju' si-o petarda buna rau , sa-si dea jos ambalaju' ...
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 15-September 09 Member No.: 2,961 Car: E39 Engine: 2,5 D ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 10:35 PM |