![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Pai ca la romani, incearca sa castige ceva. Si cred ca in emisiunea aia, daca la inceput demonstrezi ca esti prost si kamikaze, iar la sfarsit super as, vei castiga ceva. Toata stima mea :finger:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
cica ceva de genul, am vazut si eu cateva minute
-------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
despre ce emisiune e vorba? nu m-am mai uitat la tv de o sapt cred.. |
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
am impresia ca ceva la prima .nu stiu nu am vazut doar reclama :paranoid:
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
am vazut eu emisiunea. e pe prima tv la ora 21.00 si e joi. parca. e belea emisiunea rau de tot. prima selecteaza 7 oamnei cu masini, babe baietzi, fete, si ii baga in bucuresti, unu e din iashi, altu din alta parte, in fine, numai catastrofe. in juriu este un comisar sau inspector, un instructor auto si o psiholoaga. si ii baga prin bucuresti si sa caute o destinaite, o strada. si nu stiu, ca tura asta s-au prezentat. data viitoare ii baga printre jaloane de fier inalte, si sa vedeti cum indoaie unu portiera. :drool: e belea. o baba e coafeza si are o tigaie de dacie, scaunu la maxim in fatza si parca tine volanul, il imbratziseaza.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 119 Joined: 31-October 05 From: Constanta Member No.: 73 ![]() |
Incep sa ma oftic ca nu m-am inscris ![]() In momentul cand au inceput sa se laude ca fac inscrieri tocmai imi luasem permisul ![]() -------------------- Just Me & MySelf!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 11:03 AM |